FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
4 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Dažādi izmēri / krāsu kvadrātveida bambusa līstes / sloksnes DIY projektiem (garums: 160 cm ) - vairumtirdzniecība

no 0,60 € /gabals cena bez nodokļa

Ieteicamā mazumtirdzniecības cena: 2,00 €

Jāvienojas
0,90 € no 1 līdz 100 gabali
0,80 € no 200 līdz 400 gabali
0,70 € no 800 līdz 1600 gabali
0,60 € no 3200 līdz 6400 gabali

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
100,00 €
Pieejamais daudzums
3000 gabali
Valsts
Ķīna
Produktu grupa
Jauns  
Piegādes laiks
30 dienas
SKU:
BSTC20201
Pēdējā aktualizācija
pirms 3 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Produkta specifikācijas:
Pieejams dabīgā bambusa baltā un karbonizētā brūnā krāsā. Vissvarīgākais ir tas, ka, pērkot un pārdodot jebkuru no maniem produktiem, jūs varat viegli izveidot sava biznesa organisko ciklu un radīt ilgstošu, stabilu un pieaugošu naudas plūsmu, vismaz padarot galaprodukta vērtību 5-10 reizes lielāku.
Jaukti pasūtījumi ir pieņemami. Tā kā ir daudz izmēru un dažādu cenu, publicētā cena ir viszemākā, tādēļ, ja jums ir nepieciešami dažādi izmēri, lūdzu, sazinieties ar mani savlaicīgi.

Vissvarīgākais ir tas, ka, pērkot un pārdodot jebkuru no maniem produktiem, jūs varat viegli izveidot sava biznesa organisko ciklu un radīt ilgstošu, stabilu un pieaugošu naudas plūsmu, vismaz padarot galaprodukta vērtību 5-10 reizes lielāku.
Izmēru izvēle: Izvēlieties vēlamo platumu un biezumu cm (1 colla = 2,54 cm).
Daudzpusība lietošanā:
Šīs bambusa sloksnes ir lieliski piemērotas mājdzīvnieku būru, bambusa mušu stieņu izgatavošanai un automašīnu mēbeļu remontam, cita starpā.
To dažādie izmēri un augsta blīvuma bambusa šķiedra vienā pusē padara tos īpaši piemērotus pūķu, laternu un citu novatorisku priekšmetu izgatavošanai.
Sloksnes tiek sagrieztas no bambusa virsmas slāņa, kas lepojas ar lielāku bambusa šķiedras blīvumu.
Kvalitāte un elastība:
Visas sloksnes tiek apstrādātas, sterilizējot augstā temperatūrā, un tās tiek atstātas nemainīgas, lai saglabātu to dabisko skaistumu.
Tos var saliekt daļēji apaļā formā un, pienācīgi sildot, tos var pat pilnībā noapaļot. Izpētiet mūsu visaptverošo kvadrātveida bambusa līstes / sloksnes kolekciju, kas ir ideāli piemērota dažādiem DIY projektiem, tostarp kanoe un kajaku būvēm, durvju un logu rāmjiem, foto rāmjiem un daudz ko citu. Šīs sloksnes, kas pieejamas vairumtirdzniecībā, piedāvā daudzpusību un kvalitāti gan hobijistiem, gan profesionāļiem. Pasūtīšana un nosūtīšana:
Apstrādes laiks: 4-5 dienas.
Piegāde: Piegāde parasti aizņem apmēram 2-4 nedēļas, izmantojot China Post aviopastu. Lielākiem pasūtījumiem ir pieejama piegāde pa jūru / vilcienu, kas aizņem apmēram 5-8 nedēļas.
Krava tiek aprēķināta, pamatojoties uz svaru un apjomu, izmantojot pasta ekspress un gaisa kravu pārvadājumus. Ja tas pārsniedz 20 kilogramus, tas tiks nosūtīts pa jūru vai dzelzceļu. Tas ir pakalpojums no durvīm līdz durvīm ar izsekošanas numuru, kuru jums ir ērti izsekot tiešsaistē jebkurā laikā. Pielāgoti pieprasījumi ir laipni gaidīti.
Pielāgoti izmēri: Mēs varam ražot līdz 2 metriem garas sloksnes jūras pārvadājumiem. Lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu jebkādus īpaša izmēra pieprasījumus.
Paldies, ka apsvērāt mūsu bambusa līstes / sloksnes par jūsu radošajiem centieniem. Mēs ceram nodrošināt augstas kvalitātes materiālus jūsu nākamajam projektam.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.