FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
23 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Dekoratīvā apmetuma skats uz rīsu graudiem

0,73 € /kilograms cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
25 kilograms
Pieejamais daudzums
10000 [5,*] kilogrami
Valsts
Rumānija
Produktu grupa
Jauns  
Piegādes laiks
15 dienas
SKU:
C1525609
Pēdējā aktualizācija
pirms 8 mēnešiem

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Tas ir dekoratīvs apmetums, kas strukturēts, meklējot "rīsu graudus", kuru pamatā ir akrila-stiķa dispersijas, pigmenti un marmora granulas, ko izmanto ārējai un iekšējai apdarei. Parastie apmetumi, ģipša apmetumi, betons, ģipškartona plāksnes un vecā krāsa: to var uzklāt uz jebkuras minerālu pamatnes virsmas. Tas ir izturīgs pret laikapstākļiem, ļoti izturīgs pret mehānisku iedarbību, triecieniem, nodilumu un skrāpējumiem.

Pamatnes virsmas sagatavošana: Kontakta virsmai jābūt pilnīgi sausai, gludai, tīrai, de-sprafuita un attaukotai, bez vaļīgām daļiņām. Remonta punktiem ir tāda pati struktūra kā esošajai virsmai.

Lietošanas instrukcija: Virsmas jāgruntē ar ģipša grunti vismaz 24 stundas pirms dekoratīvā apmetuma uzklāšanas. Materiāls tiek uzklāts ar rokām ģipša granu¬latia biezumā (1,5 mm) ar nerūsējošā tērauda špakteļlāpstiņu ar lāpstiņu un šķelto apaļo ar gludu plastmasas pludiņu. Nelietot uz ļoti trauslām virsmām (piemēram, krāsot esošo mālu, kaļķa apmetumu, kaļķa apmetumu, ģipša fasādi -. Āra). Tie neattiecas uz diapazonu, kas ir mazāks par 2 stundām pēc lietus beigām (temperatūras apstākļi, kas ļauj sagatavot žāvēšanu). Ēsmas profilaksei ģipsis tiks uzklāts vienā posmā procesā "slapjš mitrā" (bez pārtraukuma). Tas prasa, lai uz sastatnēm būtu pietiekams skaits aplikatoru; Tas nedarbosies ļoti augstā temperatūrā tiešā saules, spēcīga vēja, miglas, augsta mitruma virs 80% un lietus un sala riska ietekmē. Augstas temperatūras un ļoti augstas temperatūras apstākļos ieteicams ģipša atšķaidīt 2% ar ūdeni un saiti fasādes pusē , kas nav tieši pakļauta saules gaismai. Produktu ieteicams atkārtoti uzklāt pēc vietējā mērķa veikt remontu un pielāgojumus virs jau uzklātas virsmas, jo šīs zonas izceļas ar apdares vispārējo izskatu. Pamatnei un gaisa temperatūrai jābūt no 5 ° C līdz 25 ° C

Krāsaini apmetumi svarīgi: ar dabīgiem agregātiem ir iespējamas nokrāsas variācijas; Tādēļ to izmantos tikai ar tādu pašu partijas materiālu skaitu uz vienas virsmas; pretējā gadījumā materiāls sajaucas viens ar otru, lai izvairītos no dažādiem toņiem, lai izvairītos no iegūšanas. Tīrīšanas rīki tiek veikti tūlīt pēc lietošanas ar ūdeni vai ziepjūdeni. Žāvēšanas laiks virspusējs (pieskāriens): 04.00, sausums (lodīte): 72 stundas. Vērtības?? ir norādīti 20 ° C temperatūrai un relatīvajam mitrumam 60%. Aptuveni: Pirmajās 24 līdz 72 stundās pēc uzklāšanas virsmu ietekmē lietus, sniegs, sals utt. Īpatnējais patēriņš ir jāaizsargā. 2,9-3,1 kg / m2. Patēriņš ir paredzēts pilnīgi gludai virsmai. Patēriņš mainās atkarībā no uzklātā biezuma un karakteris¬ticile substrāta. Iepakojums: plastmasas spainis ar 25 kg. Uzglabāšana: Uzglabāt vēsā, sausā, temparatūrā no 5 ° C līdz 30 ° C oriģinālajā iepakojumā, neatvērts. Viļņu robežās: 24 mēneši no izgatavošanas dienas, ievērojot iepakošanas un uzglabāšanas nosacījumus. Skatiet ražošanas datumu un partijas, kas atzīmētas uz iepakojuma.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.