FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
17 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

PĀRBAUDIET SAVUS NERVUS - Šī gļotu ķirurga Dino izdevuma galda spēle ir pietiekami vienkārša, lai tai varētu pievienoties ikviens. Izvēlieties ķermeņa daļu, lai izņemtu dinozauru, vienkārši pagriežot bultiņu. Vai jūs varat palīdzēt glābt šo dinozauru un atjaunot to pilnīgu veselību, noņemot visas gļotainās ķermeņa daļas? Esiet uzmanīgi, lai neliktu viņiem drebēt bailēs. Tu esi ārā, ja tu to dari! Spēlētājs, kuram beigās ir visvairāk ķermeņa daļu, ir uzvarētājs.
IDEĀLA DĀVANA VAI DĀVANA - Jebkuram bērnam šī dinozauru gļotu ķirurga galda spēle ir ideāla dāvana. Sākot no dzimšanas dienas, Ziemassvētkiem un pat tikai īpaša cienasta, skatieties, kā jūsu bērnu acis iedegas, atverot šo dinozauru tematikas gļotu ķirurga spēli. Šī spēle ne tikai nodrošina bērniem neskaitāmas izklaides stundas, bet arī veicina agrīnu motorisko funkciju attīstību jebkuram bērnam, sākot no roku un acu koordinācijas līdz pacietībai.
PRODUKTA SPECIFIKĀCIJA - Ietver 1x dinozauru operāciju galdu, 10x ķermeņa daļas, 1x pinceti, 1x vērpēju un gļotu uzglabāšanas olas ķermeņa daļām. Nepieciešamas 2x AA baterijas (nav iekļautas komplektā). Izmēri: H3cm x W24cm x D17cm. Piemērots no 3 gadu vecuma.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.