FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
11 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

DISKO PROJEKTORS DISCO BALL RGB LED PROŽEKTORS + TĀLVADĪBAS PULTS

3,73 € - 30% 5,37 € /gabals cena bez nodokļa

Minimālā cena no 30 dienas pirms atlaides: 3,73 €


Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
50 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Polija
Produktu grupa
Jauns  
Pēdējā aktualizācija
pirms 2 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Projektors spīd 7 dažādās krāsu kombinācijās (sarkans, zaļš, zils, sarkans-zaļš, zaļš-zils, sarkans-zils, sarkans-zils-zaļš), parāda automātisku gaismas programmu, kas dod ārkārtēju efektu gan sienām, gan griestiem. Tas ir ideāls papildinājums visām mājas ballītēm, diskotēkām, ballītēm vai Jaungada ballītēm.

TĀLVADĪBAS PULTS - sfēras funkcijas var viegli vadīt, izmantojot komplektā iekļauto IR tālvadības pulti, tāpēc jums nav jādodas uz bumbu katru reizi, kad vēlaties mainīt apgaismojuma efektu. Tas darbosies īpaši labi, ja novietosiet bumbiņas grūti sasniedzamā vietā - piemēram, uz sienas vai griestiem.
SPECIFIKĀCIJA - jauda 3x1W; barošanas avots 220-240V; apgaismojuma krāsas: sarkana, zaļa, zila, dzeltena, violeta; balts; lodīšu izmēri (garums/platums/augstums): 9.5/7/14cm; tālvadības pults izmēri (garums/platums): 8.5/4.5cm; tālvadības barošanas avots: CR 2025 (iekļauts komplektā): kabeļa garums: 100cm; Iestatītais svars: 190g.

UZSTĀDĪŠANAS IESPĒJA - projektoru var viegli novietot izvēlētajā vietā telpā. To var uzstādīt arī uz sienas vai griestiem, kā arī uz sliedes un statīva - lai kur jūs to novietotu, tas lieliski veiks savu darbu. Tā apgaismojuma efekts ir pārsteidzošs un liks katrai ballītei iegūt "kaut ko", kas mudinās pat visdrūmāko cilvēku izklaidēties.
SKAŅAS SENSORS - Projektoram ir iebūvēts skaņas sensors, tāpēc apgaismojuma efekti parādās, pārvietojas, mainās un pazūd mūzikas ritmā. Vājš apgaismojuma efekts ar lēnām, nostalģiskām dziesmām un ātru, diskotēku ar dzīvīgiem ritmiem.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.