FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts


Ļoti ietilpīga jaudas banka ar diviem USB portiem, kas ļauj vienlaikus atjaunot divu ierīču enerģiju. Ideāls mobilā aprīkojuma pavadonis dažādu braucienu, nometņu vai citu braucienu laikā.
Jums ir daudz portu - sīkrīks ir aprīkots ar 4 portiem: 2, ko izmanto, lai uzlādētu barošanas banku (mikro USB un USB Type C), un diviem USB portiem, lai atjaunotu mobilo ierīču enerģiju.
Jaudīga jauda - pat 10 000 mAh ir pietiekami daudz enerģijas, lai atbalstītu daudzas ierīces, kurām nepieciešama palīdzība. Lieliski piemērots kempinga braucienam vai mūzikas festivālam.
Izturīgs un izturīgs - Jaudas bankas korpuss ir izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma. Jūs varat doties uz priekšu un ņemt to jebkurā ceļojumā, nebaidoties, ka tas nejauši tiks bojāts transportā .
Inteliģenta mikroshēma - sīkrīkam ir inteliģenta vadības sistēma, kas izvēlas atbilstošu spriegumu konkrētai iekārtai . Jūsu mobilās ierīces saņems tieši tik daudz elektrības, cik nepieciešams, atgūstot zaudēto jaudu ar optimālu ātrumu un rūpēm par to drošību.
9 aizsardzības līmeņi - Pret pārmaksu, izlādi, pārspriegumu, pārkaršanu, pārslodzi, īssavienojumu, elektromagnētisko lauku. Un papildus tam visam - aizsardzība pret pārmērīgu jaudu un atgūšanas aizsardzība. Pilnīga aizsardzība gan piederumam, gan tālrunim .
LED uzlādes indikators - iebūvētais indikators parāda procentos atlikušo elektroenerģijas daudzumu, kas tiek uzglabāts enerģijas bankā.

Specifikāciju:

Zīmols: Dudao
Nosaukums: K5Pro
Materiāls: alumīnijs
Akumulatora tips: litija polimērs
Pieslēgvietas: USB, C tipa USB, mikro USB
Ieejas strāva:

mikro USB: 5V / 2A
C tipa USB: 5V / 2A

Izejas strāva:

USB: 5V / 2A



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.