FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
23 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

EasyULT automašīnas Bluetooth bezvadu adapteris

1,77 € /gabals cena bez nodokļa

Ieteicamā mazumtirdzniecības cena: 3,55 €


Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
5 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Ungārija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
holm8316
Pēdējā aktualizācija
pirms 4 dienām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

EasyULT Bluetooth 5.0 uztvērējs ir augstas kvalitātes bezvadu audio adapteris, kas ļauj viegli baudīt mūzikas klausīšanos un audio straumēšanu starp ierīcēm, kurām nav iebūvēta Bluetooth savienojuma. Šī kompaktā un daudzfunkcionālā ierīce ir ideāla izvēle lietošanai automašīnās, mājas kinozāles sistēmās, skaļruņos un austiņās.

Galvenās iezīmes:

Bluetooth 5.0 tehnoloģija: Uzlabotā Bluetooth 5.0 tehnoloģija ne tikai nodrošina ātrākus un stabilākus savienojumus ar ierīcēm, bet arī garantē augstas kvalitātes audio pārraidi. Datu pārsūtīšana ir gandrīz divreiz ātrāka un garantē stabilu savienojumu līdz 10 metru attālumā.

Bezvadu audio straumēšana: atskaņojiet mūziku no ierīcēm, kurās nav bluetooth. Šis automašīnas Bluetooth adapteris savienojas ar audio sistēmām, mājas stereo, skaļruņiem un vadu austiņām, izmantojot 3.5 mm aux adapteri. Tam ir Bluetooth 5.0 mikroshēma stabilai savienojamībai, ātrai datu pārsūtīšanai un plašam signāla diapazonam.

Automātisks savienojums: Šo portatīvo adapteri var izmantot kā raidītāju vai uztvērēju. Raidītāja režīmā tas izveido savienojumu ar uztvērējiem, kuros iespējota tehnoloģija Bluetooth, piemēram, austiņām vai skaļruņiem, un pārraida audio signālus uz šīm ierīcēm. Uztvērēja režīmā jūs izveidojat savienojumu ar tālruni, kurā iespējota tehnoloģija Bluetooth, un saņemat audio signālus un kopīgojat tos ar jums.

Viegli pielāgojams: uztvērēja režīmā varat pielāgot skaļumu un pārslēgt dziesmas uz augšu un uz leju. Ilgi nospiediet kreisās/labās puses funkcijas pogu, lai regulētu skaļumu. Īsi nospiediet, lai pārslēgtu dziesmas uz augšu un uz leju. Vidējā poga ir atskaņošanas/pauzes poga. Uztvērēja režīmu sauc par ZF-360.

Iepakojuma saturs:

1 x Bluetooth 5.0 2-in-1 adapteris,

1 x 50 cm - 3,5 mm AUX kabelis,

1 x USB uzlādes kabelis,

1 x 3.5mm audio adapteris,

1 x lietotāja rokasgrāmata 

Iebūvēts akumulators: Tam ir iebūvēts 300 mAh akumulators, kas nodrošina 10 stundu atskaņošanas laiku ar vienu uzlādi.

EasyULT Bluetooth 5.0 uztvērējs ir ideāla izvēle ikvienam, kurš vēlas baudīt bezvadu mūzikas klausīšanos un audio straumēšanu starp ierīcēm, kas nav aprīkotas ar Bluetooth savienojumu. Tas ir viegli lietojams, nodrošina augstas kvalitātes skaņu un piedāvā plašu lietojumu klāstu mājas un automašīnu izklaidei.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.