FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
11 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

EB-7520
Edënbërg Exclusive Line - keramikas panna - 20 cm - 3 slāņu nepiedegošs pārklājums 500 ST


Šī Edënbërg panna ar 20 cm diametru ir izturīga pret skrāpējumiem un tai ir nepiedegošs pārklājums. Pateicoties uzlabotajam pārklājumam ar marmora efektu, jūsu ēdiens Edënbërg pannās nemaz nepiedegs, kā arī tās tiek ļoti ātri iztīrītas. Nepiedegošais pārklājums ir tik efektīvs, ka, lai galdā liktu veselīgākus ēdienus, diez vai ir nepieciešams izmantot eļļu vai sviestu. Pārklājums ir izturīgs pret skrāpējumiem un īpaši izturīgs. Turklāt pārklājums nodrošina labāku vadītspēju, kā rezultātā ēdiens tiek pagatavots ideāli vienmērīgi. Panna piemērota gāzes, indukcijas, elektriskajām un keramikas plītīm.

Galvenās iezīmes:

Ideāls nepiedegošs pārklājums
Spēcīgs, skrāpējumiem izturīgs pārklājums
Piemērots ēdiena gatavošanai ar zemu tauku saturu
Uzlabota siltumvadītspēja: ātri sakarst
Vienmērīga siltuma sadale
Viegli tīrāms
Īpaši izturīgs

Kādas ir Edënbërg Exclusive līnijas priekšrocības?
Ekskluzīvās līnijas produktus var uzskatīt par Edënbërg karalisko sēriju. Produktiem ir šiks, dārgs un, kā norāda nosaukums, ekskluzīvs izskats. Šo izstrādājumu ražošanā tiek izmantoti tikai paši labākie materiāli, kas garantē jums daudzus gadus ilgu gatavošanas baudu ar šiem izstrādājumiem.


Par Edenbergu

Rotā savu virtuvi kopš 1961. gada Edënbërg zīmols ir pazīstams ar savu izdevīgo cenas un kvalitātes attiecību. Edënbërg raksturo inovatīvu produktu piedāvāšana patērētājiem. Katrs Edënbërg izstrādājums ir pazīstams ar savu izturību un ārkārtīgi praktisko pielietojumu virtuvē. Edënbërg ir pazīstams arī ar savu kvalitāti un precizitāti. Edënbërg specializējas pannu, tējkannu, maizes tvertņu, nažu, tvaikoņu, garšvielu plauktu, notecējušu, galda piederumu un daudzu citu virtuves piederumu ražošanā.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.