FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

EB-310
Modernais trauku grozs no Edënbërg Exclusive Line ir neaizstājams trauku mazgāšanā. Grozā ir daudz vietas visiem jūsu iztīrītajiem traukiem. Šajā trauku plauktā varat uzglabāt visus savus šķīvjus, bļodas, glāzes un galda piederumus. Ar komplektā iekļauto galda piederumu grozu jūs radīsiet vairāk vietas citiem ēdieniem. Ar viegli noņemamo pilienu paplāti viss ūdens tiek labi savākts. Vai baidāties no skrāpējumiem uz darba virsmas? Nav nepieciešams! Izturīgās kājas aizsargā darba virsmu no skrāpējumiem. Ar savu moderno dizainu šis trauku plaukts kļūs par jūsu virtuves rotājumu.

Kādas ir galvenās iezīmes?

Mūsdienīgs dizains
Piedāvājiet daudz vietas
Ieskaitot galda piederumu atvilktni
nav skrāpējumu
Viegli noņemama pilienu paplāte
Hromēts metāls
Nav jāpieskrūvē

Izmēri: 30x39x13 cm

Kādas ir Edënbërg Exclusive līnijas priekšrocības?
Ekskluzīvās līnijas produktus var uzskatīt par Edënbërg karalisko sēriju. Produktiem ir šiks, dārgs un, kā norāda nosaukums, ekskluzīvs izskats. Šo izstrādājumu ražošanā tiek izmantoti tikai paši labākie materiāli, kas garantē jums daudzus gadus ilgu gatavošanas baudu ar šiem izstrādājumiem.

Par Edenbergu

Rotā savu virtuvi kopš 1961. gada Edënbërg zīmols ir pazīstams ar savu izdevīgo cenas un kvalitātes attiecību. Edënbërg raksturo inovatīvu produktu piedāvāšana patērētājiem. Katrs Edënbërg izstrādājums ir pazīstams ar savu izturību un ārkārtīgi praktisko pielietojumu virtuvē. Edënbërg ir pazīstams arī ar savu kvalitāti un precizitāti. Edënbërg specializējas pannu, tējkannu, maizes tvertņu, nažu, tvaikoņu, garšvielu plauktu, notecējušu, galda piederumu un daudzu citu virtuves piederumu ražošanā.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.