FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
19 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Ekstrēmi karstumizturīgi un ugunsdroši cimdi Āda ar Kevlar šuvēm, Per

5,69 € /pāris cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
100 pāris
Pieejamais daudzums
5231 pāri
Valsts
Lielbritānija
Produktu grupa
Jauns  
Pēdējā aktualizācija
pirms 11 mēnešiem

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

ĪPAŠI KARSTUMIZTURĪGA AIZSARDZĪBA ▶ Pilna govs sadalīta ādas virsma (kas izgatavota no rūpīgi atlasītas augstas kvalitātes govs ādas ar biezuma dziļumu virs 1,2 mm), siltumizolācija un mīksta sviedru absorbējoša kokvilna iekšpusē, džinsa aproces, kas padara šos cimdus izturīgus pret temperatūru vismaz 662 ° F (350 ° C) un pietiekami, lai izturētu lielāko daļu augstas temperatūras darba.
BIEZS UN MĪKSTS ▶ Šie cimdi ir izgatavoti no konkrētām govs daļām, kas ir ne tikai biezas, bet arī mīkstas un elastīgas ar ārkārtēju karstumizturību / ugunsizturību un izturību pret caurduršanu, izturību pret griezumiem un mērenu eļļas izturību. Tātad tas var efektīvi uzlabot jūsu darba efektivitāti.
IZTURĪGA KEVLARA IZŠŪŠANA ▶ Šajā karstumizturīgajos cimdos tiek izmantots Kevlar pavediens, kas nozīmē, ka tas ir izturīgāks pret augstām temperatūrām nekā citi karstumizturīgi cimdi un nav viegli salaužams, ļoti piemērots darbam augstā temperatūrā. Pastiprināta plauksta līdz spilvena rokām, strādājot ar smagu svaru vai asiem priekšmetiem. Lielisks sniegums lieljaudas metināšanā, karstu lietu, piemēram, plīts un virtuves piederumu, satveršanā un ogļu vai malkas dedzināšanā.
PLAŠS PIELIETOJUMS ▶ Šīs cimdu īpašības un izcilā kvalitāte padara to noderīgu metināšanai, grilam, grilam, malkas krāsnij, krāsnij, kamīnam, griešanai, dārzkopībai, kempingam, ugunskuram, dzīvnieku apstrādei un daudz ko citu.
PROFESIONĀLĀ RAŽOŠANA ▶ Kim Yuan ir vairāk nekā 20 gadu pieredze ādas darba cimdu ražošanā, tāpēc mēs zinām, kā izvēlēties augstas kvalitātes ādu un izgatavot augstas kvalitātes darba cimdus, mēs esam pārliecināti, ka šos cimdus var salīdzināt ar līdzīgiem cimdiem tirgū.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.