FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
23 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

ELM327 OBD Bt. DTC lasītājs Live Data Olv.

4,27 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
10 gabals
Pieejamais daudzums
304 gabali
Valsts
Ungārija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
Google
SKU:
holm0342
EAN:
=VLOOKUP(A46,Munka1!D:E,2,FALSE)
Pēdējā aktualizācija
pirms 4 dienām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Pārliecinieties, vai jūsu automašīna darbojas droši. 

Izlasiet diagnostikas, vispārīgos un ražotājam specifiskos kļūdu kodus un uzziniet to nozīmi. 

DTC lasītāju datu bāzē ir vairāk nekā 3000 izplatītu koda izmaiņu.
 
Viena no elastīgākajām programmām, kāda jebkad izveidota. Android operētājsistēmas dēļ tam ir funkcijas, kuras datora kolēģiem ir ļoti grūti izpildīt.

Savienojumi: Atbalsta USB, WiFi un Bluetooth saskarnes. USB ir nepieciešama operētājsistēma Android 3.0 vai jaunāka versija.

Programmatūras apmācība: griezes moments Lite

ELM327 Bluetooth OBD2 V1.5 automašīnas diagnostikas interfeiss tiek izmantots, lai nolasītu diagnostikas problēmu kodus. Parāda un ziņo gan par vispārīgiem, gan ražotājam raksturīgiem kļūdu kodiem.
Jūs varat pārbaudīt automašīnu un pašreizējos sensora datus.
Tas atbalsta visus OBD-II protokolus un ISO 91441, KWP2000, SAE J1850 un CAN kopnes. Darbojas ar visiem ar OBD-II saderīgiem transportlīdzekļiem.
Bluetooth diagnostikas interfeiss ir ērti lietojams.

Rekvizīti:  
- Zilā krāsa - Atbalsta visus OBD-II protokolus - Atbalsta ISO 9141, KWP2000 - Atbalsta SAE J1850 - Atbalsta CAN autobusus - Parādīt pašreizējos sensora datus, tostarp: Dzinēja apgriezieni minūtē - Aprēķinātā slodzes vērtība - Dzesēšanas šķidruma temperatūra - Degvielas sistēmas statuss - Transportlīdzekļa ātrums - Īstermiņa degvielas nosaukums - Ilgtermiņa degvielas piegāde - Ieplūdes kolektora spiediens - Laiks uz priekšu - Ieplūdes gaisa temperatūra - Gaisa plūsmas ātrums - Absolūtā droseļvārsta pozīcija - Skābekļa sensora spriegumi / ar to saistītā īstermiņa degvielas apdare - Degvielas sistēmas statuss - Degvielas spiediens - Nāk ar CD programmatūru

Ēdienkarte
Uzsākot programmu, atklājas gaumīgs interfeiss. Starp ikonām, kuras var ritināt pa apli, mēs varam piekļūt pamatfunkcijām:
- Reālo datu attēlošana - Kļūdu kodu lasīšana un dzēšana - Kartes skats - Testa rezultāti (lodīšu zonde) - Grafiki - Adaptera statuss
Nospiežot tālruņa izvēlnes pogu, tiek parādīti vispārējie iestatījumi un jūsu transportlīdzekļa profila iestatījumi.

Par apakšizvēlnēm

Rādīt reālus datus:
Šajā brīdī mēs varam parādīt pieejamos sensorus, iespējams, tā ir funkcija, kuru mēs izmantosim visvairāk. Mēs to varam attiecīgi pielāgot, tik daudz, ka parādīto vērtību var pielāgot vairākos pulksteņu veidos, izmēros, izkārtojumos un vēl vairāk, iestatot minimālo un maksimālo vērtību parādīšanu
Pulksteņi tiek pārvietoti saskaņā ar "vilkšanas un nomešanas" metodi, tiem nav konkrētas vietas, tie var pieskarties viens otram vai pat pakārt no ekrāna, ja mēs vēlamies. Es šeit atzīmēju, ka pulksteņiem ir vairākas ritināmas lapas.

Kļūdu kodu lasīšana un dzēšana:
Tas tiek darīts kā parasti, tajā nav nekā papildus, lai gan ECU atmiņas lasīšana prasa kādu laiku. Pēc tam, kad esat izlasījis/pierakstījis, varat to nekavējoties izdzēst. Ir arī vērts pieminēt, ka tam ir iebūvēts kļūdu kodu meklētājs, lai jūs varētu ierakstīt, ko, piemēram, nozīmē DTC P0123. Tas ir noderīgi, jums nav jāmeklē tīkls, servisa rokasgrāmata.

Kartes skats: Šeit jūs varat redzēt savu ceļojumu, ja jums ir instalēta Google maps, GPS dati tiek importēti un reģistrēti.

Testa rezultāti: Šeit jūs varat atrast jau aprakstītās pašpārbaudes funkcijas.
 
Diagrammas: žurnāli atlasīti PID kā laika, ātruma vai cita PID funkcija. Tas var būt noderīgi, ja mums ir aizdomas par kādu traucējumu vai vienkārši vēlamies apmierināt mūsu zinātkāri.

Adaptera statuss:
Šeit ir noderīgas adaptera pašpārbaudes īpašības. Turklāt, cita starpā, ECU režīms 09. VIN, izmantotais protokols utt. Tajā mēs varam redzēt nepareizi nosūtīto datu skaitu. (Lieliska palīdzība, saprotot, ka mūsu adapteris ir atkritumi.) Varat arī redzēt adaptera ātrumu MIN/MAX/average formātā. Šeit ir pieejama arī cita statusa informācija. (Lejupielādēt no Play veikala bez maksas)
             
Mēs iesakām šos produktus arī jums!
                                                                   



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.