FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
25 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Par produktu:

Šis tradicionālo flomāsteru komplekts ir ideāls rīks visiem zīmēšanas un krāsošanas cienītājiem. Klasiskās krāsas un ērts dizains padara tos par ideālu izvēli dažādiem lietojumiem, ļaujot jums izveidot skaistus un radošus mākslas darbus.
Produkta īpašības:

5 flomāsteru komplekts: komplektā ietilpst piecas dažādu krāsu flomāsteri, kas sniedz jums plašas radošās iespējas. Varat izveidot skaistas ilustrācijas, krāsas un atzīmēt dažādus noformējumus.
Klasiskās krāsas: Komplektā iekļautās krāsas ir sarkana, oranža, dzeltena, zaļa un zila, kas ir pamata krāsu komplekts, kas ir ideāli piemērots daudziem lietojumiem.
Tradicionāls dizains: Flomāsteriem ir tradicionāls dizains, ko ir viegli turēt un apstrādāt, padarot tās piemērotas visu vecumu cilvēkiem, tostarp bērniem un pieaugušajiem.
Daudzfunkcionalitāte: Šīs flomāsteri ir lieliski piemēroti zīmēšanai, krāsošanai, piezīmju veikšanai, teksta izcelšanai un daudziem citiem lietojumiem. Tie ir neaizvietojami gan skolā, gan darbā, gan mājās.
Augsta kvalitāte: Flomāsteri ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, kas nodrošina izturību un krāsu intensitāti.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.