FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
25 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

GadHome kājslauķis melns antracīts 90x120 cm | Ieejas kājslauķis ūdensnecaurlaidīgs mazgājams nodilumizturīgs netīrumu slazds

350,00 € /palete cena bez nodokļa

Ieteicamā mazumtirdzniecības cena: 350,00 €


Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1 palete
Pieejamais daudzums
1 palete
Valsts
Nīderlande
Produktu grupa
Jauns  
EAN:
4260403933732
Pēdējā aktualizācija
pirms 3 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

70x GadHome kājslauķis melns antracīts 90x120 cm | Ieejas kājslauķis ūdensnecaurlaidīgs mazgājams nodilumizturīgs netīrumu slazds | Neslīdošs kājslauķis netīrumu slazdam ārdurvīm, gaitenim, ieejai, virtuvei, guļamistabai

KĀJSLAUĶI IEKŠTELPĀM UN ĀRĀ: Kā kājslauķis iekštelpām vai kā priekšējais kājslauķis ieejām, terasēm, kāpnēm, sliekšņiem vai verandām. Labākais kājslauķis lietošanai ārpus telpām un iekštelpās, kas novērš netīrumu iekļūšanu mājā.
VIEGLI TĪRĀMS DUBĻU ATLOKS: Mūsu mazgājamais kājslauķis ir labākais dubļu atloks. Tas notver netīrumus, lai tie nenokļūtu uz jūsu grīdām vai paklājiem. Kājslauķi mazgājami ar rokām 30 ° leņķī.
ŪDENSNECAURLAIDĪGS UN NESLĪDOŠS GRĪDAS PAKLĀJS: Vairs nekādu peļķu vai slidenu ieeju! Mūsu kājslauķa ārkārtīgi absorbējošais, tomēr ūdensnecaurlaidīgais materiāls absorbē mitrumu kā sūklis, lai lietainās dienās ieeja būtu tīra un sausa.
DAUDZPUSĪGI VISPĀRĒJIE PAKLĀJI: Izmantojiet kā neslīdošu kājslauķi ieejas zonai, kā kājslauķi virtuvei vai kā guļamistabas paklāju. Mūsu durvju paklājs, kas izgatavots no augstas kvalitātes polipropilēna šķiedrām, ir pirmā izvēle augstas kvalitātes paklājiem.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.