FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
23 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Galda krēsls balts melns jauktas krāsas datorgalda krēsls m

30,00 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
100 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Vācija
Produktu grupa
Jauns  
Pēdējā aktualizācija
pirms 9 mēnešiem

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Augstas kvalitātes materiāls: Izgatavots no augstas kvalitātes PU ādas, viegli tīrāms un kopjams, izturīgs. Lieljaudas tērauda pamatne lielākai slodzei, SGS sertificēts pneimatiskais pacēlājs, regulējams kopējais augstums (apm.): 74-85 cm.
360 grādu rotācija: 5 stabili 360 grādu grozāmi riteņi vienmērīgai, ērtai kustībai biroja vai mācību vidē, novēršot grīdas skrāpējumus; Grozāmi sēdekļi ērtai piekļuvei un vairākuzdevumu veikšanai
? [Ergonomisks grozāms krēsls]: izliektas kontūras biroja krēsla dizains, pielāgojas ķermeņa līnijām, spilvenam un atzveltnei, kas piepildīta ar ļoti elastīgu sūkli, padarot jūs darbu ērtāku un mazkustīgāku atbrīvošanas spiedienu.
Viegla uzstādīšana: Premium PU grozāmajam krēslam ir stabila, individuāla kaste ar montāžas instrukcijām un montāžas piederumiem. Šī instalēšana aizņem tikai 10 minūtes un ir viegli uzstādāma.
Plašs pielietojums: Mūsdienu minimālisma grozāmo krēslu var izmantot ar jebkuru iekštelpu vidi. Var izmantot kā datorkrēslu, personāla krēslu, jauniešu krēslu, grima krēslu. Tajā pašā laikā tā ir arī laba Pateicības diena, Ziemassvētku dāvana.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.