FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
17 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Pārvērtiet ceļojumus piedzīvojumos
Ar savu laikapstākļu korpusu piedāvā bezvadu savienojamību un 4.3" skārienekrānu var izmantot ar cimdiem, mūsu motociklu navigators zumo® 396LMT-S ir paredzēts, lai ceļotu vienkārši jautri, līkumoti, smagi, jūs to darīsit un varat dalīties patīkamos mirkļos ar draugiem.

Iesaistiet savu grupu
Ar Garmin Adventure Routing izvēli, kas palīdz izvairīties no garlaicīgiem ceļu maršrutiem, zumo® 396LMT-S ļauj jums ievadīt maršrutu preferences, ti, maršrutu slīpumu, vējainu ar nelīdzenu reljefu, kas jums patīk. Jūs varat viegli nosūtīt GPX failus no sava tālruņa uz savu zūmo ierīci vai kopīgot GPX failus ar draugiem, lai jūs pats varētu sekot tam pašam maršrutam. Kad zūmo ir savienots pārī ar tālruni, lietotnē Smartphone Link ir iekļauta arī LiveTrack , ērta funkcija, kas ļauj draugiem sekot jums reāllaikā ikreiz, kad braucat.

Citas Bluetooth® priekšrocības
Papildu ērtībai sinhronizējiet zūmo ar viedtālruni un Bluetooth austiņām vai Bluetooth austiņām (nopērkamas atsevišķi), lai veiktu un saņemtu zvanus5 bez cimdiem vai austiņām. Glabājiet tālruni kabatā vai seglu somā un saņemiet brīvroku zvanus, neizejot no ceļa. Varat arī saņemt viedus pielāgojamus paziņojumus par zvaniem, īsziņām, lietotņu paziņojumiem un daudz ko citu. Turklāt jūs pat varat kontrolēt mūziku3 un atskaņošanas sarakstus viedtālrunī tieši savā zūmo pārlūkprogrammā. Tātad jūs varat ņemt līdzi savu mūziku.

Bezmaksas satiksmes informācija un reāllaika laikapstākļi
Kas notiek sejā? zūmo® 396LMT-S var savienot jūs ar reāllaika satiksmes un laikapstākļu informāciju, izmantojot Smartphone Link. Šī bezmaksas mobilā lietotne savieno jūsu zūmo ierīci ar jūsu iPhone® vai Android ™ tālruni.

Iebūvētais Wi-Fi nodrošina atjaunināšanu
Karšu un programmatūras atjaunināšana ir vienkārša, jo zūmo® 396LMT-S izmanto iebūvētu Wi-Fi. Kad ir pieejams jauns atjauninājums un ir izveidots savienojums ar Wi-Fi tīklu, ekrānā automātiski saņemsit paziņojumu par atjauninājumu lietošanu, nospiežot pogu. Nav nepieciešams saistīt zūmo ar datoru.

Lielāka koncentrēšanās uz izmēģinājuma brīdinājumiem
Zūmo® 396LMT-S piedāvā noderīgu informāciju par pievilktām frontālām līknēm, ātruma maiņu, krustojumiem vai dzīvnieku pārbrauktuvēm, lai palīdzētu labāk orientēties ceļā un būt drošākam. ar skolām un daudz ko citu. Jums tiek paziņots arī tad, kad gatavojaties atspējot. Saņemiet brīdinājumus pie tuvumā esošajiem luksoforiem un fiksētajiem fotoradariem6. Garu braucienu gadījumā brīdinājums par nogurumu7 arī iesaka, vai vēlaties atpūsties un atzīmēt atpūtas vietas, kuras varat apsvērt pēc dažu stundu braukšanas. Papildu sirdsmieram zūmo automātiskā incidentu ziņošanas funkcija8 incidenta gadījumā nosūta īsziņu ar atrašanās vietas informāciju noklusējuma kontaktpersonai.

Nebrauciet ar gandrīz tukšu tvertni
Jūsu zūmo® 396LMT-S standartaprīkojumā ir aprīkots ar iebūvētu datoru ar zemu degvielas patēriņu. Tas ļauj vieglāk novērtēt, cik kilometrus jūs varēsiet staigāt, līdz tvertne ir tukša. Dinamiskie degvielas brīdinājumi ļauj jums zināt, kad ir pienācis laiks uzpildīties, un pat piedāvā iespējas elektrostaciju atrašanai. Parocīgs ātruma ierobežojuma indikators norāda, kad ir pienācis laiks palēnināt ātrumu. Turklāt digitālais kompasa displejs un motociklu IP datu bāze var palīdzēt atrast motociklu remontdarbnīcas, reprezentācijas un citas vietas. Jūsu zūmo ierīcē ir iekļauts arī servisa vēstures žurnāls, kas palīdz izsekot motocikla apkopes intervāliem, nobraukumam un apkopei.

Visaptverošs dizains, pārbaudīts maršrutā
Motociklistu izstrādāts motociklistiem, izturīgais zumo® 396LMT-S piedāvā daudzas noderīgas tehnoloģijas ceļam starp stūres stūriem Tas ir aprīkots ar integrētu borta datoru ar kompasa displeju, ātruma ierobežojuma zīmi un ekrāniem ar intuitīvu skārienjutīgu saskarni, kas ļauj ātri un viegli piekļūt informācijai pat ar cimdiem. Izturīgais korpuss ir izturīgs pret degvielas tvaikiem, ultravioletajiem stariem, lietu un daudz ko citu.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.