WEEKEND SALE
-25%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

VADU ETHERNET UN IZVĒLES JAUDA, IZMANTOJOT ETHERNET

Jaunā Power over Ethernet (POE) ir izvēles funkcija, kurā strāvas kontaktdakšas uzstādīšana ir dārga un zemu izmaksu sprieguma izmantošana ļauj izmantot rentablāku risinājumu. POE ļauj ērti uzstādīt strāvas un interneta kabeli (RJ45) vienā ierīcē un atvieglo konferenču telpu plānošanu.

PIEVIENOT MODUĻA SLOTAM

Glory Star 10 collu kioska planšetdators piedāvā plašu perifērijas ierīču klāstu. Planšetdatora malā un apakšā varat pievienot līdz pat trim perifērijas ierīcēm, lai izveidotu lietojumprogrammas interaktīvos katalogos, bezgalīgās ejās, piekļuves vadīklās, reģistrēšanā un pašpasūtīšanā.

ATVĒRT API

Glory Star inženieru komanda specializējas Android operētājsistēmas programmaparatūras kodēšanā. Mēs piedāvājam pielāgotus programmaparatūras pakalpojumus un atvērtus API. Open API ļauj izstrādātājiem un programmatūras izstrādātājiem piekļūt Android operētājsistēmas, lietojumprogrammas un citu pakalpojumu funkcijām vai datiem, lai nodrošinātu augsta līmeņa pielāgošanu un integrāciju jūsu produktā / pakalpojumos.

STAROS - BEZATLĪDZĪBAS KIOSKA BLOĶĒŠANAS LIETOTNE * Lūdzu, sazinieties ar mums

BEZLICENCES KIOSKA BLOĶĒŠANAS LIETOTNE STAROS Miglāja planšetdatoros ir instalēta kioska bloķēšanas lietotne. STAROS ļauj lietotājiem automātiski palaist video, mājas lapas un lietotnes un novērst nevēlamu trešo pušu piekļuvi Android sistēmai. Tādas funkcijas kā apakšējo joslu paslēpšana, taimeru pārslēgšanas plānošana, lietotāju tiesību iestatīšana un videoklipu/fotoattēlu automātiska šķērsošana atvieglo izstrādātājiem lietotņu izstrādi, lai bloķētu savas lietotnes. Mērķis ir nodrošināt drošu un stabilu planšetdatoru uzņēmējdarbības vidē.

GATAVA MONTĀŽA

Piedāvā vairākas montāžas iespējas, lai nodrošinātu uzstādīšanas elastību, ieskaitot sienas stiprinājumu, planšetdatora stiprinājumu un plaukta stiprinājumu.
Þ


Pielikumi
Lejupielādēt failu gad101-user-manual.pdf


Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.