FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Viedā LED gaismas josla
Gosund viedā LED sloksne sniegs jūsu mājām lielisku un mājīgu apgaismojumu. Tas var kontrolēt jūsu ierīci, izmantojot lietotni, kas ir pieejama mobilajās ierīcēs un izmanto viedos balss palīgus, piemēram, Amazon Alexa un Google Home. Izslēgšanas funkcija ļauj kontrolēt apgaismojumu pat tad, ja esat prom no mājām. Ierīce atbalsta 2.4 GHz WiFi joslas platumu.

Gaisma mūzikas ritmam
Pateicoties kasetē iebūvētajam mikrofonam, ierīce var pārslēgties uz režīmu, kas pārslēdz gaismu uz mūzikas ritmu. Tas ir interesants risinājums mājas ballītēm, kur jūs varat nodrošināt sev papildu pievilcību.

Jēdzienu daudzveidība
LED sloksne spēj iestatīt 8 gatavas ainas, kas atkarībā no mūsu noskaņojuma palīdz pārvērst māju par dzīvīgu un daudzveidīgu vidi. Apgaismojums ir lielisks vannas istabā, virtuvē, dzīvojamā istabā, griestos, kāpņu telpā, rakstāmgaldā un televizorā.

Neierobežojiet sevi
Izmantojot lietojumprogrammu, varat izveidot lentu grupu, kuru var kontrolēt vienlaikus. Šis risinājums var ietaupīt jūsu laiku, ja vēlaties standartizēt mājas apgaismojumu. Lentes var vadīt no dažādām ierīcēm. Lai iegūtu kontroli pār tiem, jums vienkārši jādalās tajos ar citiem.

Līdzekļi:
Ieeja: USB 5V / 1A-tIzmēri: 2.8m / 11mmKomunikācija: WiFi (2.4GHz)Lietojumprogramma: Smart Life (Tuya lietotne)Kastes izmērs: 15×18.5×2.5



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.