FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Jods ir vairogdziedzera "pārtika", kas regulē enerģijas patēriņu mūsu organismā, izmantojot hormonus. Mums ir nepieciešams jods, lai nodrošinātu pareizu uzturvielu, cukuru, tauku un olbaltumvielu metabolismu. Jods ir svarīgs psiholoģiskajai labsajūtai, pareizai ķermeņa temperatūras regulēšanai un ādas veselībai.

Jodu meklē cilvēki, kuri koncentrējas uz:
- Garīgā labsajūta - Enerģijas patēriņš organismā
- Normāla vairogdziedzera funkcija

- Pareiza uzturvielu, cukuru, tauku un olbaltumvielu vielmaiņa

Saturs: Pildviela (rīsu milti), hipromelozes dārzeņu kapsula, pildviela (rīsu milti), pievienotās vielas: silīcija dioksīds, joda kālijs.

Iepakojuma piezīme: Uztura bagātinātājs. Produkts neaizstāj sabalansētu un daudzveidīgu uzturu. Uzglabāt sausā vietā, temperatūrā līdz 25°C. Sargāt no tiešiem saules stariem. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Ražotājs nav atbildīgs par bojājumiem, kas radušies nepareizas lietošanas vai uzglabāšanas dēļ. Ieteicams līdz datumam, kas norādīts uz iepakojuma.

Alergēni: produkts nesatur alergēnus, kas uzskaitīti grozītās Eiropas Parlamenta un Padomes Regulas (ES) Nr. 1169/2011 II pielikumā.

ĢMO: produkts atbilst Regulas (ES) Nr. 1829/2003 un Regulas (ES) Nr. 1830/2003 prasībām, nesatur ĢMO un nav ražots no ģenētiski modificētām izejvielām.

Jonizācija: produkts nav apstrādāts ar jonizējošo starojumu Eiropas Parlamenta un Padomes Direktīvas 1999/2/EK, kas grozīta ar Regulu (ES) Nr. 1137/2008, nozīmē.

Produkcija ir ISO sertificēta 22000: 2018



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.