FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
23 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

H78 Smart uz Bluetooth 1 95 h velyk rozā

7,06 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
10 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Ungārija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
holm7194
EAN:
=VLOOKUP(A594,Munka1!D:E,2,FALSE)
Pēdējā aktualizācija
pirms 4 dienām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Iepazīstinām ar enerģijas ram smart r t ar nosaukumu H78Max.
Šis gudrais ir videi draudzīgs un tam ir daudz uzlabotas funkcionalitātes. Kompakts m rete 44*38*11mm, to var ērti valkāt uz plaukstas locītavas.

Smart ra ir 1.95 h collu LCD k fly, uz kura var parādīt n navig l s inform ci kat. Bluetooth 5.0+5.0 dual-mode var v veikt stabilu s fast switch d st m s device z kh z, p ld ul viedtālruņi. Un kapacitāte v t bb rint ses technol gia rint k fly ash s vez rl st commissioner.

H78Max ir gudrs, lai iegūtu akmens m k d st k n l enerģijas jaudu, ko sabojā 280 mAh akumulators t pl l. Tas var padarīt garāku t s t s mazāk t lt si ciklu. T lt si m dja ir 2 kontaktu savienojums ar t rt nik, tāpēc jūs varat izmantot r t i on vienu reizi.

Smart ra mos pamatfunkcija ir t n l, ieskaitot h v daudz r gz t h v daudzi r gz t t tālruņi nyvb l, SMS k ld s t s t tālrunis cross-l, sirdsdarbības uzraudzība st, v rnyom s- s v roxig n-monitor st, miega monitors st, Bluetooth h v st, Bluetooth zen t s m g many m st.
Turklāt tas atbalsta ss s, nodarbina daudz, brest, eml hand two s mūziku, kā arī t vairāk move st s funkcija t t p ld sit the wrist elford t sa, f trimmed k fly ash , kark t s s mobile phone searches s, t voli f nyk p, napt r, felv tel s t k k s. H78Max ir gudrs un tam ir parole.

Smart var likt jūsu mūzikai saņemt s t s t i on n p r o g i e t i on daudz vairāk, nekā jūs varat redzēt ul vietnē WeChat, QQ, Facebook, Twitter, Line, Whatsapp un Instagram. Tas var ļaut man vienmēr uzturēt kontaktus ar saviem labākajiem notikumiem.

H78Max ir gudrs, lai atbalstītu vairāk sporta veidu un prasmju, tostarp lēkšanu, skriešanu, pacelšanu, galda tenisu, ram rball, badmintonu, alpīnismu utt.

Smart ra ir saderīgs ar IOS 9.0 s jabb versiju ival, kā arī Android 5.0 s jabb versiju ival. , kā a r ī pa r t ne r ī bija a a r

Atklājiet enerģijas bagāto viedo H78Max un iegremdējieties ikdienas dzīvē. Sekojiet līdzi debesīm, ieslēdziet m s esk z h z , un šaujiet k ērtu s funkciju lis smart uz lm ny t. To var izmantot rt i on s, un tam ir kārtīgs izskats.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.