FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
23 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

High Line griestu pārsega tālvadības pults 77 cm

229,32 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Polija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
Klarstein
SKU:
4060656108099
EAN:
4060656108099
Pēdējā aktualizācija
pirms 3 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts


Parastā cena: 1569,99 zł
Mūsu cena: 1159 PLN

High Line, griestu karnīzes, 77 cm, 410 m³/h, 75 W, 3 līmeņi, tālvadības pults, melna
Kad smarža izplatās virtuvē, Klarstein High Line virtuves nosūcējs ir gatavs diskrēti noņemt izgarojumus un tvaiku.

Pēcizstādes preces - pilnībā funkcionējošas, uz korpusa virsmas un tālvadības pults ir mikro skrāpējumi. Uz kastītes ir uzglabāšanas pēdas.

Ar efektivitāti un eleganci pret izgarojumiem un tvaiku: Klarstein High Line griestu pārsegs ir ideāls palīglīdzeklis jebkurā virtuvē.

Diskrēta darbība, elegants dizains: Klarstein High Line izplūdes ventilators ir ne tikai skaists, bet arī elastīgs! Gan kā griestu pārsegs virs virtuves salas, gan pateicoties kompaktajam izmēram un aprīkotajai virtuves auklai, tas var viegli atrast savu vietu virs tvaicējamiem katliem jebkurā virtuvē. Ar 75 vatu jaudu dzinējs ne tikai efektīvi veic savu darbu ar izplūdes gaisa tilpumu līdz 410 m³/h, bet arī pārsteidz ar savu eleganto stilu. Ar satīna stiklu ar melnu spīdumu, matētu nerūsējošā tērauda rāmi un neatkarīgi pārslēdzamu, 9 krāsu apkārtējo gaismu, tas rada īpašu atmosfēru virtuvē.

Pateicoties iekļautajam aktīvās ogles filtram, tam pat nav nepieciešama ventilācijas vārpsta. Ieplūdes gaiss no virtuves tiek tieši filtrēts un izlaists atpakaļ virtuvē – nav nepieciešami papildu celtniecības darbi vai iepirkšanās. Ar trim veiktspējas līmeņiem tas var apstrādāt jebkuru smaržu virtuvē un radītos izgarojumus, to var viegli darbināt ar skārienekrānu vai tālvadības pulti.

Divas pārslēdzamas 2 x 4 W LED sloksnes nodrošina daudz gaismas uz gatavošanas virsmas. Pateicoties tam, katram pavāram būs vislabākais skats uz sagatavotajiem gardumiem.

Pamatinformācija:Efektīvs: 75 W motors gaisa cirkulācijai ar jaudu līdz 410 m³/h 3 līmeņosConvenient: viegla vadība, izmantojot tālvadības pulti vai skārienekrānuLieliska atmosfēra: neatkarīgi pārslēdzams apgaismojums 9 krāsāsFlat motora dizains: ideāli piemērots griestu montāžai vai montāžai zem virtuves skapjiemViss, kas redzams:      pārslēdzams LED virtuves apgaismojums ar LED sloksnēm 2 x 4 W.Kluss: zems trokšņa līmenis tikai 59 dB pie augstākā jaudas līmeņa

Funkcijas:energoefektivitātes klase: Ctwo nomaināmi alumīnija tauku filtri (trauku mazgājamajā mašīnā droši)izvēles pārslēdzams apgaismojums ar 2 x 4 vatu LED sloksnēmGatavs recirkulācijai, ieskaitot aktīvās ogles filtrus, kas ietver tālvadības pulti gaismas līmenim un jaudas kontroleimotora jaudu: 75 W.baterijas, kas nepieciešamas tālvadības pultij: 1 x CR2032 akumulators (iekļauts komplektā)barošanas avots: 220 – 240 V~ | 50/60 Hz

Izmēri: uzstādīšanas rāmja izmēri: aptuveni 77 x 32 cm (platums x augstums)iebūvētie izmēri: aptuveni 73 x 20,7 x 28 cm (platums x augstums x dziļums) Iesūkšanas atvērums: aptuveni 22,6 x 9,4 cm (W x H x D) Svars: aptuveni 12 kg



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.