FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Huawei Honor 5X jaunais caurspīdīgais "S" futrālis ir uzticams risinājums, kas nodrošinās viedtālruņa aizsardzību, neapdraudot vizuālos elementus. Izgatavots no augstas kvalitātes, caurspīdīga datora materiāla, korpuss lieliski pielāgojas tālruņa formai, neaptverot tā sākotnējo izskatu. Lieliska apdare un precīzi izgriezumi ļauj viegli piekļūt visām pieslēgvietām un pogām.

Caurspīdīgais "S" futrālis ir ideāls kompanjons jūsu Huawei Honor 5X - tas ir plāns, viegls un nepievieno lieku svaru. Tas nodrošina 360 grādu aizsardzību pret skrāpējumiem, izciļņiem un putekļiem, tāpēc tālrunis vienmēr izskatīsies kā jauns. Turklāt materiāls, no kura izgatavots korpuss, ir neslīdošs, kas nodrošina stingru saķeri un samazina risku nejauši nomest tālruni.

Šis stilīgais korpuss ir ne tikai funkcionāls, bet arī estētiski patīkams. Pateicoties caurspīdīgajai apdarei, tas ļauj pilnībā apbrīnot jūsu Huawei Honor 5X dizainu un krāsas. To ir arī viegli tīrīt – pietiek tikai ar vienu salveti, lai atbrīvotos no pirkstu nospiedumiem un netīrumiem.

Ja jūs meklējat uzticamu aizsardzību savam Huawei Honor 5X, tad caurspīdīgais "S" korpuss ir lieliska izvēle. Pērciet tūlīt un izbaudiet uzticamu un stilīgu viedtālruņa aizsardzību.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.