FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
25 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts


KATOLOĢISKĀ CENA: 3.689,99 zł
Delicatessa 90 Flex, iebūvēta indukcijas plīts, 5 zonas, 7400W, autark
Gatavošana bez ierobežojumiem: Klarstein Delicatessa 90 Flex indukcijas plīts ļauj optimāli izmantot vietu ar minimālu enerģijas patēriņu gatavošanas laikā. Tas apvieno tehniskos jauninājumus ar greznu izskatu, un, pateicoties vitrokeramikas virsmai, tas piešķir virtuvei jaunu mirdzumu.
Klarstein Delicatessa 90 Hybrid iebūvētajai plīts virsmai ir pieci apkures lauki ar kopējo jaudu 7400 W, kas sadalīti 1 x 2300, 2 x 2000 W un 2 x 1500W, rekordīsā laikā uzvārot virtuves trauku saturu. Pateicoties VarioHeating tehnoloģijai, divas apkures zonas kreisajā pusē vai Labajā pusē tie saplūst vienā. Katla klātbūtnes atpazīšanas funkcija ļauj apvienotajam apkures laukam pielāgoties katlu, pannu un katliņu izmēram, kā arī lieliem virtuves piederumiem, kas neiederas vienā apkures laukā. Delicatessa 90 Flex patērē, no vienas puses, tikai attiecīgajam katlam piemērotu enerģiju, un, no otras puses, tas ļauj izmantot dažāda izmēra katlus un pannas. Visiem atsevišķiem laukiem un flex zonai ir atsevišķa jaudas kontrole un ThermoBoost funkcija, pateicoties kurai ātrā sildīšanas jauda atkal palielinās līdz 3000 W. Klarstein Delicatessa 90 Flex keramikas plīts vienkāršai darbībai tiek izmantots integrētais SenseControl skārienjutīgais panelis ar skārienjutīgu slīdni jaudas kontrolei un digitālais displejs. Pateicoties tam, papildu regulatori un pogas netraucē plīts darba virsmas elegantajam izskats. Papildus temperatūrai katram apkures laukam var ieprogrammēt 99 minūšu taimeri, kas pēc noteikta laika izslēdz plīti vai izstaro akustisku signālu.
Lai nodrošinātu vienmērīgu gatavošanu, Klarstein Delicatessa 90 Flex iebūvētajai plīts virsmai ir atbilstošas drošības funkcijas: Ja apkures lauks sasniedz pārāk augstu temperatūru, tiek aktivizēta aizsardzība pret pārkaršanu. Atlikušā siltuma indikators, kura pamatā ir EcoTermal princips, ne tikai informē, vai izslēgtie apkures lauki joprojām ir karsti. Tas arī ļauj gatavot ar atlikušo siltumu, lai taupītu enerģiju. Funkcija ThermalRecall atceras iestatīto temperatūru un atkārtoti aktivizē to, ja gatavošanas process ir jāpārtrauc uz īsu laiku un pēc tam jāatsāk. Turklāt bērnu ierobežotājsistēmu var iespējot, lai novērstu nejaušas izmaiņas gatavošanas iestatījumos.
Klarstein Delicatessa 90 Flex indukcijas plīts virsma piesaista uzmanību ar viegli uzturamu vitrokeramikas plīti, kas prasmīgi atsedz plīti. Tādā veidā plīts virsma lieliski iederas jebkuras virtuves aprīkojumā - gan klasiskā, gan modernā. Piegāde ietver montāžas materiālus, kas nepieciešami uzstādīšanai.

Pamatinformācija: Precizitāte: jaudas regulēšana 9 punktu skalā, programmējama 99 min. Miega taimerisElastīgā adaptācija: VarioApkures tehnoloģija divu sildīšanas zonu apvienošanai vienā elastīgā zonāEfektīvs siltums: kopējā jauda 7400 W piecās gatavošanas zonās, katra ar 3 x 2300, 2000 un 2 x 1500 WTouch-to-slide: SenseControl ar slīdņa funkciju un digitālo displejuEnergoefektīva ēdiena gatavošana: EcoThermal Control ar atlikušā siltuma indikatoru tā lietošanaiVairāk jaudas:        katra gatavošanas zona ar ThermoBoost / ātru iesildīšanos ar 3000 W elastīgajā zonā

Funkcijas:ieslēgšana / izslēgšana plīts augšpusē (skārienjutīgs vadības panelis)kopējā jauda: 7400 W (1 x 2300, 2 x 2000 W un 2 x 1500 W)Ekonomiskā funkcija (spar): automātiska gatavošanas zonu jaudas samazināšana, lai izvairītos no pārslodzes4 taisnstūrveida apkures lauki: katrs 18 x 18 cmliels apkures lauks (vidējs, apaļš): Ø 28 cmvadības skārienjutīgais panelis ar darba līmeņa digitālo displeju un taimerisiespēja apvienot kreiso un labo apkures lauku elastīgā zonā ar noteikšanu katla klātbūtne ar 99 minūšu regulēšanuautomātiska izslēgšanapārkaršanas aizsardzībaizvēles bērnu aizsardzības tips: iebūvēts virtuvītē piegādes materiāli uzstādīšanai virtuvīte5 pin savienojums kabeļa barošanas avots: 380-415 V 3N vai 220-240 V ~ | 50/60 Hz

Piegādes joma:
1 x iebūvēta plīts virsma
1 x Montāžas materiāls NAV
Daudzvalodu lietotāja rokasgrāmata NO (pdf nosūtīts pēc iegādes iespējams)

Dimensijas:
kopējie izmēri: 90 x 6.1 x 52 cm (WxHxD)
Uzstādīšanas izmēri: 87 x 5,7 x 49 cm (WxHxD)
minimālais platums ap galda virsmu: 5 cm
minimālais galda virsmas biezums: 3 cm
minimālais piekāršanas attālums virs plīts: 76 cm
Minimālā brīvā vieta zem plīts virsmas: 5 cm
Gaisa cirkulācijas telpa: min. 2 cm
Kabeļa garums: 1.0m
Svars: aptuveni 12 kg

Preces powys



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.