FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
23 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Tā ir balta laka, kuras pamatā ir akrila-stirola dispersijas, pigmenti un pildvielas laminēts produkts, kas nodrošina optimālu vāku, elpojošu sienu, optimālu saķeri, ļoti labu izturību pret mazgāšanu un ērtu uzklāšanu. parastie apmetumi, apmetums, mūris, akmens, ķieģelis, ģipškartona paneļi, betons, kā arī kā renovācijas krāsa virs vecās krāsas izturīga: to izmanto visu minerālu pamatnes virsmu krāsošanai.

Virsmas sagatavošanas pamatne: krāsu var uzklāt uz izlīdzinātām, tīrām, sausām un nestspējīgām virsmām (bez vielām, kas var novērst saķeri: taukiem, bitumeniem, putekļiem utt.).

Lietošanas instrukcija: Pirms lietošanas spaiņa saturs rūpīgi jāsamaisa. Nejauciet ar citām krāsām. Neatkarīgi no to veida virsmas jāgruntē ar akrila grunti. Pēc gruntējuma uzklāšanas ieteicams, lai to žāvēšanas laiks būtu no 4 līdz 6 stundām. Krāsu uzklāj ar otu vai rullīti vai izsmidzina divos slāņos. Katrs slānis jāpieliek vienā solī (bez pārtraukuma). Ja nepieciešams, to var pievienot līdz 10% ūdens, lai iegūtu šķidrāku konsistenci, pēc tam homogenizēt.

Virsmas žāvēšanas laiks (piezīmei): 2 stundas (20 ° C temperatūrā un relatīvajā mitrumā 60%). Kopējais žāvēšanas laiks: 24 stundas.

Diapazons: Monblāna krāsa no 12 līdz 14 m2 vāks / L / slānis atkarībā no atbalsta veida un kvalitātes. Ideāls pārklājums vienā slānī.

Uzglabāšana: sausa temperatūrā no 5 ° C līdz 30 ° C oriģinālajā iepakojumā, neatvērta.

Iepakojums: plastmasas spainis ar neto - 15L, 2,5L un 8,5L.

Derīguma termiņš: 24 mēneši no ražošanas dienas saskaņā ar iepakošanas un uzglabāšanas noteikumiem. Skatiet ražošanas datumu un partijas, kas atzīmētas uz iepakojuma.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.