FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
25 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts


Papildus 2MP 1080p augstas izšķirtspējas, FULL HD, kamera ietver arī atbalstu Wi-Fi bezvadu tehnoloģijai, lai jūs varētu viegli un ātri izveidot savienojumu ar kameru jebkurā vietā, izmantojot internetu vai mobilo ierīci. Attēls ir skaidrs un tuvs reālajai ainai. Uzlabota video saspiešana.

Kustības noteikšanaKamera atbalsta kustību noteikšanu vairākās jomās, ļaujot veikt patiesi efektīvu uzraudzību. Ja tiek konstatēta kustība, kamera nosūta paziņojumu un ieraksta videoklipu micro SD kartē ar iebūvētu kameras slotu (atbalsts micro SD kartei līdz 128 GB). Atšķirībā no tradicionālās tīmekļa kameras, šī IP kamera ir atsevišķa sistēma, kas, nepievienojot to datoram, var pārraidīt un ierakstīt augstas kvalitātes attēlu atmiņas kartē, vienlaikus ļaujot jums uzraudzīt un kontrolēt kameru. lietojumprogramma iPhone, iPad vai Android ierīcēm.

Video tiek uzņemts ar 25 kadriem sekundē, tāpēc ierakstīšana ir pilnīgi vienmērīga.

Nakts redzamība

Šai IP kamerai ir unikāla nakts redzamība ar automātisku spilgtuma regulēšanu. WiFi IP kamera ietver IR LED apgaismojumu, kas ļauj nepārtraukti uzraudzīt pat naktī. Vājā apgaismojumā ainas infrasarkanais apgaismojums tiek automātiski aktivizēts ar diapazonu līdz 30 metriem.

Galvenā funkcija:
2.0 MPx FULL HD āra WiFi IP kameraWiFi savienojums ērtai izvietošanai un uzlabotām pārvaldības iespējām / Bezvadu WiFi modulis, kas saderīgs ar 802.11 b / g / n standartu. /FULL HD augstas izšķirtspējas video asām detaļām un labākai skaidrībaiVienkārša un ātra āra IP kameras iestatīšana un vadība, izmantojot lietotni (mobilajiem tālruņiem un multivides ierīcēm ar Apple iPhone vai Android operētājsistēmu). Uzraudzība, izmantojot datoru. Detalizēts Full HD ieraksts (1920 × 1080p)Plats fotografēšanas leņķis (85°)Iespēja uzņemt un skatīties video tiešsaistēNakts režīms ar infrasarkanajām gaismas diodēm un mehānisko ICR filtru. IR LED nakts apgaismojumam no attāluma līdz 30 metriem. Pārraugiet kustību noteikšanas notikumus ar iespēju nosūtīt e-pastu. Bagātīgas attēla iestatījumu un citu kameras funkciju opcijas. Izturīgs pret šļakatām un putekļiem ar IP66 vērtējumu. Viegla uzstādīšana, jums ir nepieciešama tikai kamera, viedtālrunis vai planšetdators, kā arī iespēja izveidot savienojumu ar internetu (piemēram, izmantojot WIFI)

Iepakojumam ir ES maiņstrāvas lādētājs!.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.