FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
25 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Joyroom bezvadu Apple Watch lādētājs visas sērijas ar C tipa kabeli 1,2m

6,38 € /gabals cena bez nodokļa
Pasūtījumi
Piedāvājums drīz beigsies
Pasteidzieties, piedāvājums drīz beigsies šodien. Nevilcinieties un nepalaidiet garām iespēju!

Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Slovākija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
Apple - Only - ACTION - Always
SKU:
S-IW0111.2M-WHT
EAN:
6956116771331

Kontakts Piezvanīt

Joyroom bezvadu Apple Watch lādētājs visas sērijas ar C tipa kabeli 1,2m - apraksts

Iegremdējieties mūsdienu ērtībās ar Joyroom induktīvo lādētāja kabeli, kas ir lieliski saderīgs ar visām iWatch sērijas ierīcēm. Mūsu S-IW011 ar eleganti baltu apdari nav tikai parasts kabelis - tas ir īsts Apple Watch pavadonis, kas nodrošina uzticamu un efektīvu uzlādi. Atklājiet šī produkta unikālās funkcijas, kas padarīs Apple Watch lietošanu vēl patīkamāku.
Joyroom kabeļa ar induktīvo lādētāju svarīgākās priekšrocības:

Ātra un bezvadu uzlāde . Izmantojot S-IW011 induktīvo lādētāju, aizmirstiet par kabeļiem un traucējošiem savienojumiem. Vienkārši novietojiet Apple Watch pulksteni uz lādētāja, un uzlādes process sāksies nekavējoties.
Izturīga konstrukcija . Izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, ABS un pīta neilona apvalka, mūsu kabelis ir ne tikai estētiski patīkams, bet arī izturīgs, aizsargājot pret nodilumu un bojājumiem.
USB-C saderība . Mūsdienu USB-C izmantošana garantē stabilu un efektīvu savienojumu, ļaujot ātri uzlādēt no jebkura 5V 1A barošanas avota.
Liela izejas jauda . 3,5 W izejas jauda (max) ļauj Apple Watch pulkstenim ātri un efektīvi iegūt enerģiju, ļaujot to baudīt vēl ilgāk.
Elegants dizains . Kabelim ir ne tikai praktiska funkcija, bet arī tas izskatās stilīgi, lieliski atbilstot Apple Watch dizainam.

Specifikāciju:

Savienotāja tips: USB-C
Ieejas jauda: DC 5V 1A
Izejas jauda: 3.5W (max)
Materiāls: alumīnija sakausējums + ABS + pīts neilons

Bezvadu uzlāde
Atbrīvojieties no kabeļiem un tradicionālajiem lādētājiem. Joyroom induktīvais lādētāja kabelis ļauj ātri uzlādēt Apple Watch pulksteni bez apgrūtinošiem kabeļiem. Vienkārši novietojiet pulksteni uz lādētāja, un process sāksies automātiski, nemanāmi piegādājot enerģiju.
Izturīga konstrukcija
Joyroom kabelis, kas izgatavots no cietiem materiāliem, ir ārkārtīgi izturīgs. Alumīnija sakausējums, ABS un pīts neilona pārvalks garantē ne tikai elegantu izskatu, bet arī aizsardzību pret nodilumu, nodrošinot ilgstošu lietošanu.
USB-C saderība
Uzlabotais USB-C savienotājs nodrošina ne tikai ātru uzlādi, bet arī stabilu savienojumu. Neatkarīgi no strāvas avota Joyroom kabelis garantē efektīvu Apple Watch uzlādi.
Liela izejas jauda
Ar iespaidīgo 3,5 W (maksimālo) izejas jaudu mūsu kabelis nodrošina ātru uzlādi, padarot Apple Watch pulksteni gatavu lietošanai acumirklī. Netērējiet laiku ilgtermiņa uzlādei - ar Joyroom jūs vienmēr būsiet gatavs darbībai.
Elegants dizains
Ne tikai funkcionāls, bet arī stilīgs. Joyroom kabelis ar induktīvo lādētāju lieliski iederas Apple Watch dizainā, piešķirot eleganci un mūsdienīgumu.


Maksājuma veids

  • Pārskaitījums

Piegādes metodes

  • Vietējie pārvadājumi
  • Ārvalstu pārvadājumi

Citi vairumtirgotāja piedāvājumi

Citi piedāvājumi šajā kategorijā

Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.