FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
17 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Vai vēlaties vienmēr piekļūt saviem parocīgajiem elektroniskajiem sīkrīkiem? Pateicoties Apple Watch magnētiskās indukcijas lādētājam, jūs varēsiet ērti un ātri uzlādēt pulksteni, lai tas vienmēr būtu gatavs lietošanai. Izmantojiet stabili izgatavotu, moderni izstrādātu produktu, kas atbilst jebkura galda izkārtojumam mājās un darbā. Mēs iesakām izvēlēties oriģinālus un pilnvērtīgus induktīvos lādētājus kā tos, kas ir pilnībā saderīgi ar atbalstītajiem pulksteņiem.
Specifikāciju:

Zīmols: Joyroom
Modelis: S-IW004
Izejas jauda: 2.5W

Komplektā ir:

1 x joyroom indukcijas lādētājs

Svarīgākās funkcijas:

Iespējama ērta bezvadu uzlāde
Ideāli piemērots spolei Apple Watch pulkstenim
Ātra un stabila uzlāde
Viegls un kompakts galda sīkrīks

Optimāls kabeļa garums
Aprīkots ar 1,2 metru kabeli, lādētājs ir lieliski piemērots ikdienas lietošanai. Ideāli piemērots mājas vai biroja tehnikas apstrādei, kuru vēlaties, lai vienmēr būtu pa rokai. Gara, sapinusies kabeļa trūkums noteikti ir liels palīgs.

Kompakts sīkrīks
Uzlādes zona ir maza, lieliski piemērota Apple Watch pulkstenim. Uzliekot pulksteni uz indukcijas spoles, tas ir stabils un uz galda joprojām ir daudz brīvas vietas.

Stabila meistarība
Oriģinālais kabelis ir iepakots izturīgā kastē. Pēc izņemšanas jūsu acis redzēs ļoti rūpīgi izgatavotu produktu, kura apdare ir izgatavota no nerūsējošā tērauda un lakobele. Tas nozīmē ilgu kalpošanas laiku bez bojājumiem, oksidācijas vai rūsēšanas.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.