FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
10 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Kašmira pačūlija Get Inspiret aroma auto kulons

0,46 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
96 gabals
Pieejamais daudzums
312 gabali
Valsts
Polija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
Viss
EAN:
5907718927306
Pēdējā aktualizācija
pirms 2 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Kašmira pačūlija Iedvesmojies No5 CELLULOSE - aromāta auto
Aromāts: Kašmira pačūlija (melnie augļi)

Celulozes gaisa atsvaidzinātājs kulona formā, kas iemērc šķidrā smaržu sastāvā. Teikumi, kas ievietoti uz produkta, ir iedvesma katrai jaunai dienai. Jums tikai jāpakar celulozes detaļas uz spoguļa automašīnas iekšpusē, izmantojot elastīgu joslu, un jāizbauda tās smarža.

Šis neparastais automašīnas gaisa atsvaidzinātājs ir izvēlētas vīriešu smaržas. Aromāts tika radīts, izmantojot atlasītus aromātus no eksotiskiem melnajiem augļiem.

Automašīnas gaisa atsvaidzinātājs ar pozitīvu vēstījumu. Iedvesmoties no Aroma ir smaržu pakaramo sērija ar dažādiem saukļiem, kas var mūs iedvesmot un arī radīt pozitīvu efektu pat smaida veidā.

Celulozes kulona specifikācija no Aroma Car
Aromāta nesējs ir celuloze – ļoti absorbējošs materiāls, kas lieliski absorbē smaržu kompozīcijas. Kulons tiek iemērkts 100% smaržeļļās – tātad aromāts netiek izkropļots, un produkts pakāpeniski izdala unikālo sastāvā esošo eļļu aromātu. Celuloze ir ciets nesējs, pateicoties kuram kompozīcija neizplūst un, pareizi lietojot, būs droša automašīnai.

Kā lietot šāda veida smaržu pakaramos ar aromātu.
Piezīme! Pateicoties speciāli izstrādātai barjeras plēvei ar mikrocaurumiem, jūs varat uzzināt izvēlēto aromatizāciju pirms izsaiņošanas. Viss, kas jums jādara, ir smaržot to.

Noņemiet kulonu no folijas. Pakariet produktu uz automašīnas salona spoguļa vai kur vien vēlaties. Izbaudiet aromātu pēc savas izvēles. Jūs varat arī novērtēt smaržas izdalīšanos un intensitāti – vienkārši pakariet kulonu daļēji atvērtā plastmasas maisiņā un pakāpeniski nobīdiet maisiņu nost. Vēl viens veids var būt maisa maiga sagriešana.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.