FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
25 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Kérastase Densifique Bain Densité shampoo 250ml ir izsmalcināts un atjaunojošs matu kopšanas risinājums, kas rūpīgi izstrādāts, lai apmierinātu cilvēku ar smalkiem vai plānākiem matiem īpašās vajadzības. Šis šampūns ir daļa no slavenā Kérastase Densifique klāsta, kas pazīstams ar savu apņemšanos nodrošināt efektīvus risinājumus matu blīvuma un apjoma problēmām.

Bagātināts ar progresīvām tehnoloģijām un augstas veiktspējas sastāvdaļām, šis šampūns ir paredzēts, lai maigi attīrītu un barotu matus, veicinot pilnīgāku un biezāku izskatu. Formula darbojas, lai stiprinātu katru šķipsnu no iekšpuses, palīdzot uzlabot izturību un cīnīties pret retināšanas pazīmēm.

Bain Densité šampūns lepojas ar greznu tekstūru, kas bez piepūles iemirdzas, radot lutināšanas pieredzi katras mazgāšanas laikā. Tā rūpīgi atlasītās sastāvdaļas veicina matu vispārējo veselību un vitalitāti, ļaujot tiem justies maigākiem, gludākiem un vieglāk vadāmiem.

Šis šampūns ir ne tikai efektīvs matu blīvuma veicināšanā, bet arī sniedz maņu baudījumu ar savu patīkamo aromātu, kas paliek uz matiem, nodrošinot indulgenci jūsu ikdienas matu kopšanas rutīnai. 250ml izmērs nodrošina ilgstošu lietošanu, ļaujot jums iekļaut šo pārveidojošo produktu savā regulārajā matu kopšanas režīmā.

Kopumā Kérastase Densifique Bain Densité shampoo 250ml ir augstākās kvalitātes matu kopšanas risinājums, kas apvieno zinātniskās inovācijas ar greznības pieskārienu. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties cīnīties ar matu retināšanu vai vienkārši uzlabot slēdzeņu vispārējo veselību un izskatu, šis šampūns ir izsmalcināta izvēle, kas sniedz iespaidīgus rezultātus, nodrošinot, ka jūsu mati izskatās un jūtas vislabāk.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.