FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
13 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Kermeo Full Motion TV sienas stiprinājums lielākajai daļai 26-55 collu plakanu un izliektu televizoru
Stāvoklis: Prece
1 palete: 96 gab
Vienības cena : 7.99€

【ULTRA STIPRĀS DIVROKU TV SIENAS STIPRINĀJUMS】6 Šarnīrveida sviru televizora sienas stiprinājums ir izgatavots no augstas kvalitātes dzelzs un der lielākajai daļai 26-55 collu LED, LCD, OLED plakanajiem un izliektajiem televizoriem, iztur līdz 40 kg. Tam ir ārkārtīgi augsta drošība un uzticamība, un tas var nodrošināt jūsu televizora drošību un stabilitāti.
【TV SIENAS STIPRINĀŠANAS SADERĪBA】 Noņemami pagarinājuma kronšteini ir piemēroti VESA 75*75mm līdz 400*400mm. Tas ir savietojams ar jūsu VIZIO, SHARP, LG, SONY, TCL, SAMSUNG, Hisense, ELEMENT, SCEPTER, TOSHIBA vai jebkuru citu televizoru.

【OPTIMIZĒTA SKATĪŠANĀS PIEREDZE】 Pilnībā šarnīru televizora sienas stiprinājums nodrošina ērtu skatīšanos. Varat noliekt televizoru uz augšu un uz leju par 15°, pagriezt pa kreisi vai pa labi par 30° līdz 45° un pielāgot televizora attālumu līdz sienai no 50 mm līdz 370 mm, līdz atrodat visērtāko skatīšanās iespēju.

【VIEGLA UZSTĀDĪŠANA】 Televizora sienas stiprinājums ir aprīkots ar detalizētām instalēšanas instrukcijām, kas palīdz ātri uzstādīt.

IZCILS KLIENTU APKALPOŠANA 】 Mēs vienmēr esam gatavi nodrošināt lētus TV sienas stiprinājumus un labprāt atbildēsim uz jūsu jautājumiem pirms pirkuma un uzstādīšanas. Ja rodas kādas problēmas, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums, mēs noteikti sniegsim jums apmierinošāko atbildi.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.