FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Kustību uztverošs saules apgaismojums

9,08 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
10 gabals
Pieejamais daudzums
113 gabali
Valsts
Ungārija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
holm1322
EAN:
=VLOOKUP(A285,Munka1!D:E,2,FALSE)
Pēdējā aktualizācija
pirms 4 dienām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Saules atstarotājs ar uzlādes paneli ir īpaši noderīgs noliktavās, garāžās, nekustamajā īpašumā utt. Pašpietiekams, tas var atvairīt nenojaušus garāmgājējus no iespējamiem laupītājiem, kamēr nakts pārvēršas dienā ar šiem diviem saules lukturiem.
Šis saules atstarotājs ir ideālākais risinājums, ja uz vietas uzstādāt videonovērošanas kameras, kurām nav nakts redzamības.
To ir viegli uzstādīt, jo nav nepieciešams speciālists, nav nepieciešams tīkla savienojums, ko darbina jaudīgs uzlādējams akumulators, kas automātiski uzlādējas ar saules gaismu, tas ir atsevišķs saules projektors, kuru esat meklējis!
Fotoelementu kolektoram jāatrodas vietā, kur tas saņem pēc iespējas vairāk saules starojuma. Koku vai citu objektu ēnojums, atkarībā no apgabala, ietekmē bateriju uzlādi no saules kolektora, kolektoru ieteicams novietot uz dienvidiem.

Tas ir aprīkots ar krēslas slēdzi, tāpēc, kad lampa atklāj tumsu, tā tiek aktivizēta automātiski.
Tā var būt praktiska un ideāla vieta blakus ārdurvīm, garāžu durvīm vai ietvēm, lai nodrošinātu gaismas apstākļus, kas nepieciešami, lai iekļūtu pat tumsā
Lampu galvas var pielāgot jebkuram leņķim, kas jums patīk.

Funkcijas:- Saules projektors.- Kustības noteikšana.- Saules uzlādes panelis.- Aizmirstiet par strāvas vadiem un tehniķiem.- Uzstādiet sistēmu dažu minūšu laikā.- Ļoti vienkārša uzstādīšana.- Sniedziet redzamību savai telpai šajā unikālajā un lētajā veidā.- Darbojas ar 100% saules enerģiju.- Ideāli piemērots jūsu noliktavas vai garāžas drošībai.- Tiklīdz jūs atklājat kādu, kas iet caur sensora pārklājuma zonu, projektors tiek aktivizēts.- Nakts laikā kustības sensors automātiski ieslēdzas, līdz tiek konstatēta kustība.- Akumulatora darbības laiks: 2-3 gadi.- 22 uzlabotas - ir spilgtas gaismas diodes.- Var izmantot, lai aizsargātu jūsu atrašanās vietu, noņemtu iespējamos zagļus utt.- Paneli var atdalīt no citām daļām.- Izturīgs pret laikapstākļiem.- Novietojiet paneli tur, kur tas ir pietiekami saulains.- Lai pilnībā uzlādētu akumulatoru, pietiek ar 9 stundām tiešas saules gaismas.- Pilna uzlāde nodrošina vairākas darbības stundas.- Ieslēgšanas/izslēgšanas funkcija.- Neapgrūtinājiet vidi, pat ne jūsu PPC konts.- 100% videi draudzīgs.- 100% organisks.

Tehniskie parametri:- Projektora izmēri: 17 x 22 cm- Saules paneļa izmēri: 13 x 16,5 cm- Fotoelementu izmēri: 22 Uzlabotas - spilgtas gaismas diodes.- Uzlādējams litija akumulators 3,7V 1200 mAh (iekļauts komplektā).

Kā tas darbojas? Dienas laikā saules panelis saules enerģiju pārvērš elektroenerģijā, kas tiek glabāta uzlādējamā akumulatorā. Pēc tumsas iestāšanās, kad tiek konstatēta kustība, gaismas ieslēdzas automātiski.

22 gaismas diodes
Produkta materiāls: ABS plastmasa
Jauda: 6W
Aizsardzības klase: IP55
Indukcijas attālums: 2-5 metri
Noteikšanas diapazons: 120°
Aizkavēta apgaismojuma laiks: 20-60 sekundes regulējams



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.