FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
25 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Mūsu uzņēmums piedāvā Jums unikālu iespēju iegādāties vairumtirdzniecības zīmolu apģērbus! Mēs strādājam tieši ar ražotāju un piedāvājam apģērbu no Eiropas bez starpniekiem. Katram apģērba gabalam ir unikāls dizains, tas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem un ir pieejams individuālā iepakojumā ar svītrkodu, lai pārbaudītu autentiskumu zīmola oficiālajā vietnē.
Mēs garantējam vislabāko kvalitāti par pieņemamu cenu! Pērkot no mums, jūs iegūstat unikālu iespēju paplašināt savu biznesu un apmierināt klientu prasības. Jūs varat izvēlēties topu, bikšu un apakšveļas sajaukumu, kā vēlaties. Katrā partijā ir aptuveni 80% sieviešu apģērbu un 20% vīriešu apģērbu. Topu, bikšu un apakšveļas attiecība var atšķirties atkarībā no klienta vēlmēm, taču biksēm nevajadzētu būt lielākām par topiem. Mūsu produkti ir stils, kvalitāte un komforts!
Izdari pareizo izvēli un kļūsti par lepnu stilīgu un kvalitatīvu bonprix apģērbu īpašnieku! Sazinieties ar mums tagad, un mēs atradīsim jums labāko variantu!



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.