FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

LAMPAS LUKTURĪTIS SAULES COB CAMPING POWERBANK JAUDĪGS

7,05 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
50 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Polija
Produktu grupa
Jauns  
Pēdējā aktualizācija
pirms 1 mēneša

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

NZY ZJ-1158 ir daudzfunkcionāls pārnēsājams LED lukturītis. Tas ir aprīkots ar iebūvētu 1200 mAh akumulatoru un ļauj uzlādēt viedtālruni, izmantojot USB. Lukturīša iezīme ir saules paneļa klātbūtne, kas ļauj uzlādēt ierīci jebkurā vietā, kur ir piekļuve tiešiem saules stariem. Jūs varat izvēlēties nepieciešamo apgaismojuma veidu: galveno lampu vai ķermeņa mirdzumu. Pārnēsājamajai lampai ir daudz lietojumu. Ērtais dizains ļauj to novietot uz līdzenas virsmas vai pakārt, kā arī ērti turēt rokās ar jostu. Šo ierīci var uzstādīt jebkurā vietā: guļamistabā vai bērnu istabā, gaitenī, vannas istabā un kopumā visur, kur nepieciešams mobilais gaismas avots. Lukturis ir piemērots izmantošanai kā pārnēsājams lukturītis, lampa, nakts gaisma vai rezerves gaismas avots telpā, kad strāva ir izslēgta. NZY ZJ-1158 ir moderna lampa lietošanai dažādās mājas situācijās

ZJ-1158 daudzfunkcionālā kempinga laterna būs labs partneris makšķerēšanā, piknikā, kempingā, lapenē vai mājās, kad nodziest gaismas. Lampai ir diezgan mazs svars, jo tas ir izgatavots no izturīgas plastmasas un darbojas autonomi, pateicoties iebūvētajam akumulatoram. Tam ir arī Power Bank funkcija USB sīkrīku ārkārtas uzlādēšanai.

Lampas dizains ir pārdomāts tā, lai to varētu turēt rokā ar jostu vertikālā vai horizontālā stāvoklī. Jūs varat arī vienkārši novietot lampu vertikāli uz jebkuras līdzenas virsmas.

Tehniski ZJ-1158 zibspuldze nodrošina divus pielietojuma variantus - kā zibspuldzi ar virziena gaismas plūsmu un kā lampu / lampu / nakts lampu ar izkliedētu gaismu. Lukturītim ir divi spilgtuma režīmi un avārijas mirgošanas režīms, savukārt lampai ir tikai divi spilgtuma līmeņi. Visi režīmi tiek pārslēgti pārmaiņus, nospiežot barošanas pogu lampas augšējā pusē.

Lukturīša lampas akumulatora uzlāde tiek veikta, izmantojot C tipa USB ieeju vai saules paneli, kas atrodas lampas augšējā galā, ja tas ir pakļauts tiešiem saules stariem. Turklāt zibspuldze ZJ-1158 ir aprīkota ar standarta USB ieeju USB sīkrīku uzlādēšanai. Abi savienotāji ir aizvērti ar silikona vāciņu, lai novērstu mitruma, putekļu utt. iekšā.

Īpašības:

Tips: Kempinga gaisma / laterna / nakts gaisma

Modelis: ZJ-1158

Materiāls: Plastmasa

Barošanas avots: iebūvēts uzlādējams akumulators

Uzlāde: C tipa USB + saules panelis

Darbojas: 5

Barošanas bankas funkcija: Jā

Melna krāsa

Izmērs: 13*10 cm

Iekārtas:

Kempinga lampiņa ZJ-1158 ar uzlādējamu

USB C tipa uzlādes kabelis

Iepakots oriģinālā kastītē



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.