FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
14 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

【Cool Mode & Keep Warm Mode】Viegli izvēlēties atdzesēt līdz 20 ° C zem apkārtējās vides temperatūras vai uzturēt siltu līdz 66 ° C. no 30 ° C līdz 18 ° C vienas stundas laikā, 30 ° C līdz 10 ° C 2 stundu laikā, 30 ° C līdz 3 ° C 3 stundu laikā

【Plašs lietojumu klāsts】Lieliski piemērots personīgajām telpām, ceļojumiem, birojiem, kopmītnēm, braucieniem pa autoceļiem, laivošanai, kempingam, braukšanai pa bagāžas nodalījumu, pārvietošanos un daudz ko citu! Pateicoties mazajam izmēram un gludajam dizainam, tas der jebkur. Izmantojiet šo mikro ledusskapi, lai uzglabātu pusdienas, dzērienus, alu, bērnu pudelītes vai pat kosmētiku!

【MAIŅSTRĀVAS/LĪDZSTRĀVAS ADAPTERIS】Komplektā ir iekļauti divi kontaktdakšas standarta kontaktligzdām un 12 V automašīnu cigarešu šķiltavu kontaktligzdas.

【VIDEI DRAUDZĪGA ATTĪSTĪBA】 Pusvadītāju dzesēšanas mikroshēmas ir bez freona un videi draudzīgākas. Klusā tehnoloģija samazina skaņu līdz minimumam, lai jūs varētu vienkārši atpūsties

【Serviss un garantija】CE, FCC, ETL, RoHS sertificēts; Ja neesat apmierināts ar sava produkta kvalitāti, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.