FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
20 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Šis būvējamais un rotaļu komplekts ir ideāls ievads Marvel supervaroņu pasaulē. Jaunie Disney + sērijas "Spidey and His Amazing Friends" fani atradīs četras slavenu varoņu DUPLO figūras: Zirnekļcilvēku, Halku, Mis Marvel un Zaļo Goblinu. Kopā ar viņiem bērni var vizināties ar panorāmas ratu, šaut liesmojošās ķirbju bumbas, spēlēties ar ūdens lielgabalu un lidot helikopterā ar rotējošu rotoru. Bērni var attīstīt svarīgas prasmes, izspēlējot radošus piedzīvojumus ar supervaroņiem.

Brīnišķīgi piedzīvojumi jaunajiem supervaroņiem – Disney+ sērijas “Spidey and His Amazing Friends” faniem patiks LEGO® DUPLO® Marvel Zirnekļcilvēka un atrakciju parka draugu komplekts (10963).
Šis jautrais komplekts ļauj izveidot atrakciju parku, un tajā ir iekļautas četras LEGO® DUPLO® figūras no Marvel Visuma varoņiem: Zirnekļcilvēka, Halka, Marvelas jaunkundze un Zaļā Goblina.
Jaunie supervaroņi attīstīs prasmes, griežot panorāmas ratu, palaižot degošas ķirbju bumbas, spēlējoties ar ūdens lielgabalu, lidojot ar helikopteru un piedzīvojot radošus piedzīvojumus.
Komplekta izmēri ir vairāk nekā 5 collas (28 cm) augsts, 6 collas (20 cm) plats un 5 collu (17 cm) dziļš, un to var pārbūvēt un kombinēt ar citiem LEGO® DUPLO® rotaļu komplektiem, lai izdomas pilnu spēli padarītu vēl jautrāku.
Visus LEGO® DUPLO® komplektus ir izstrādājuši eksperti ar jautriem stāstiem, jautrām krāsām, dažādiem varoņiem un daudzām detaļām, lai sniegtu mazajiem LIELIKU dzīves sākumu.
LEGO® DUPLO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem. Tas mazajiem atvieglo kluču paņemšanu, novietošanu un atdalīšanu.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.