FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
18 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Komplektā ietilpst tradicionālā vikingu kuģa modelis ar astoņiem vairogiem, balista ar stud shooteri, govs un divi kraukļi. Tas arī ļauj jums izveidot kustīgu Midgard čūsku lomu spēlei.

LEGO faniem patiks trīs dažādas rotaļlietas šajā aizraujošajā trīs vienā komplektā ar vikingiem. Bērni var uzbūvēt vikingu kuģi un Midgardas čūsku, vikingu māju ar pūķi un no ķieģeļiem būvētu govi, kā arī Fenrisa vilku un koku ar apslēptiem dārgakmeņiem. Spēlējoties ar katru no modeļiem, vari izmantot arī četras Vikingu minifigūras.

LEGO Creator 3-in-1 komplekti sniedz bērniem visu nepieciešamo nebeidzamām spēlēm — katrs komplekts ļauj izveidot trīs dažādus izstrādājumus. Visi modeļi ir detalizēti, un tos var izjaukt un pārbūvēt, lai jautrība nekad nebeidzas. Starp daudzajiem 3 in-1 komplektiem jūs gaida kuģi, mājas un zemūdenes.

Trīs rotaļlietas vienā komplektā ar vikingiem – komplekts LEGO® Creator 3 in 1 Viking Ship un Midgard Serpent (31132) iepriecinās bērnus ar Fenrisa kuģa, mājas un vilka modeļiem.
Neierobežotas rotaļu iespējas – bērni var izvēlēties no trim piedzīvojumiem kopā ar vikingiem. Vai viņi cīnīsies ar bīstamo čūsku uz kuģa, uzcels vikingu un pūķu māju vai izspēlēs Ziemeļvalstu vilku sadursmi ar četriem vikingiem?
Īpaši kustīgi modeļi – Midgard Serpent ir izbīdāma galva, aste, ķermenis, žoklis un spuras, kā arī vilka kakls, žoklis un kājas. Pateicoties tam, bērni var spēlēt lomu spēles, kurās notiek daudz.
Vikingu kuģis ir dekorēts ar astoņiem vairogiem, un tajā ir balista ar stud shooter, būvējamu govs un 2 būvējami kraukļi uz klāja. Vikingu mājai ir noņemams jumts.
Iekļautas 4 bruņotu vikingu minifigūras, kuras var izspēlēt ar kuģi, māju vai vilka stāstu.
Vikingu kuģis ir 27 cm augsts, 42 cm garš un 17 cm plats.
Interaktīvas digitālās instrukcijas — lietotnē LEGO® Building Instructions bērni viedtālrunī vai planšetdatorā var tuvināt, pagriezt un vizualizēt topošā modeļa digitālo versiju.
LEGO® celtniecības klucīši atbilst augstākajiem globālajiem drošības standartiem, lai tos katru reizi varētu viegli atdalīt.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.