FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
25 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Iedvesmojiet bērnus būt radošiem ar Emmas mākslas skolas (41711) komplektu. Skaistajā ēkā ir trīs stāvi pilni ar radošām mākslas rotaļlietām, kur zēni un meitenes var pavadīt Emmu no LEGO® Friends, lai apgūtu keramiku, modes dizainu un 3D drukāšanu.

Skolas rotaļu komplektā ir iekļauti daudzi jauki aksesuāri: podnieka ripa griežas, pagriežot rokturi, kamerai ir divi objektīvi, un pārvietojamais manekens griežas uz laukuma. Skaista franču stila ēka ar lieliem logiem un radošu izkārtni ar otu un pildspalvu – tas ir mākslas darbs pats par sevi! Bērni to var izrotāt pēc vēlēšanās ar LEGO DOTS flīzēm.

Ļaujiet bērniem izpaust savu radošumu LEGO® Friends Emmas mākslas skolā (41711), kurā ir 4 mākslas studijas.
Ietver trīsstāvu ēku ar klasēm un mākslas studijām, kā arī krāsainiem aksesuāriem un 3 LEGO® Friends varoņiem.
Mākslas studija rosina radošumu – bērni, kuriem patīk māksla, klasē iedomājas veido dažādus darbus un pēc tam tos fotografē studijā.
Daudz radošu piederumu — reālistiski aksesuāri, piemēram, kustīgs manekens, kamera, spoles, audekli, otas un krāsu kārbas, rosina stundām ilgi spēlēt iztēli.
Rotaļlietas augstums ir 25 cm, platums 23 cm un dziļums 8 cm.
Interaktīvs digitālās būvēšanas ceļvedis — ar viedtālruņiem un planšetdatoriem paredzēto lietotni LEGO® Building Instructions bērni var tuvināt un pagriezt ēku modeļus, lai skatītu tos no visiem leņķiem.
LEGO® Friends rotaļlietas ir paredzētas, lai palīdzētu bērniem uzzināt par savām interesēm un pasauli, izmantojot tēlu kompāniju, ar kurām viņi var identificēties.
Visas LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir konsekventas, konsekventas un ar prieku būvējamas.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.