FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Piļu vai Disneja princešu mīļotājiem būs daudz jautrības ar šo LEGO® ǀ Disneja Pelnrušķītes pils un burvīgā prinča (43206) komplektu. Tajā ietilpst 3 līmeņu pils, 3 mini lelles un 2 LEGO dzīvnieku figūras.

Šim detalizētajam komplektam ir daudz funkciju un aksesuāru, lai dažādotu jūsu radošo spēli. Bērni var spēlēt lomu spēles un izdzīvot savus iecienītākos pasaku mirkļus vai radīt jaunus stāstus. Pilī ir deju zāle ar grozāmu grīdu, ģērbtuve Pelnrušķītes ģērbšanai, skapis ar pārvietojamām durvīm kaķim un daudz kas cits.

Daudz jautru varoņu Šajā komplektā ietilpst Disneja Pelnrušķīte, Princis Burvīgais un Lēdijas Tremeinas minilelles, kā arī Gusa Gusa un Lucifera figūriņas.

Šajā komplektā ietilpst 3 līmeņu pils ar dažādām telpām un funkcijām, 3 mini lelles figūriņas, 2 LEGO® dzīvnieku figūriņas un daudz rotaļu piederumu.
Mīļākie varoņi — ietver Pelnrušķīte, Princis Apburošais un Lēdija Tremeina, kā arī Gusa Gusa un Lucifera figūras nebeidzamiem piedzīvojumiem.
Pils ir 28 cm augsta, 25 cm plata un 11 cm dziļa.
Interaktīvas digitālās instrukcijas — jaunie celtnieki var tuvināt, pagriezt un vizualizēt modeļa digitālo versiju lietotnē LEGO® Building Instructions.
Bērni tiks mudināti brīvi un izdomas pilni spēlēties ar šo Disney Princess celtniecības rotaļlietu komplektu ar mini lellēm un slavenu priekšmetu modeļiem.
LEGO® rotaļu komplekti atbilst stingriem nozares standartiem, lai nodrošinātu, ka tie vienmēr saskan.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.