FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
9 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

LEGO® City pārtikas preču veikals (60347) nodrošina bērniem visu, kas nepieciešams radošām spēlēm. Rotaļlietu veikalā var atrast visu veidu preces. Komplektā ietilpst arī elektromobilis, iekrāvējs un iepirkumu grozs. Bērni var apvienot veikala modeli ar citiem LEGO City komplektiem, izmantojot ceļa plāksnes, lai jautrība būtu vēl jautrāka. Piecās iekļautajās minifigūras ietver Mr. Advertising, kas pazīstams no LEGO City Adventures sērijas.

Bērni būs pašā darbības centrā ar LEGO City komplektiem. Komplekti, kas ir pilni ar reālistiskiem transportlīdzekļiem, detalizētām ēkām un iedvesmojošiem varoņiem, rosina rotaļīgas lomu spēles no ikdienas.

Kas ir kastē? - viss, kas bērniem nepieciešams, lai izveidotu rotaļlietu veikalu, elektromobili un iekrāvēju. Ietver arī LEGO® ceļa plāksnes un 5 minifigūras, tostarp Mr.Advertisement no LEGO City Adventures.
Fani var transportēt kastes ar iekrāvēju, sakraut preces, piepildīt atkritumu tvertni un savienot modeli ar citiem LEGO® City komplektiem, izmantojot ceļa plāksnes.
Salocītā veidā pārtikas veikala modeļa izmēri ir vairāk nekā 4 collas (11 cm) augsts, 6 collas (36 cm) plats un 5 collas (13 cm) dziļš.
Pārtikas preču komplektā ietilpst iepirkumu grozs, zivis, maize un dažādi augļi un dārzeņi.
Šajā LEGO® City komplektā ir iekļautas vienkāršas būvēšanas instrukcijas visām komplektā iekļautajām LEGO rotaļlietām.
Mācieties izklaidējoties – LEGO® City ēkas, transportlīdzekļi un varoņi rosina iztēli, radoši spēlēties, lai attīstītu svarīgas dzīves prasmes un vairotu viņu pārliecību.
Visas LEGO® detaļas atbilst stingrajiem nozares standartiem, tāpēc tās ir konsekventas, konsekventas un ar prieku būvējamas.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.