FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
16 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Uz šīm ģeniālajām īpašo priekšmetu paletēm ir daudz labāko Helovīna priekšmetu. Izmantojiet šo iespēju spēcīgam pārdošanas pasākumam pirms Ziemassvētku biznesa sākuma.

Mūsu paletēs ir viss, kas saistīts ar Helovīnu, piemēram, kostīmi - dekorācijas - animētas figūras un daudz kas cits.


Jūsu pirkuma cena 1499 eiro par paletes - Jūsu iespējamā pārdošanas cena par paletes aptuveni 3000 eiro! (tās ir tikai parastās A preces no pašreizējās sezonas)


Ar mūsu lielisko kostīmu bērniem jūs esat absolūts Helovīna vakara acu piesaistītājs. Izmantojiet šo lielisko bērnu kostīmu savai šausmīgi skaistajai Helovīna maskai. Neatkarīgi no tā, vai tas ir kostīmu aksesuārs vai kā atsevišķs aksesuārs, šis bērnu kostīms ar skeletu ir izcils hits.


Lieliski piemērots jūsu Helovīna ballītei un karnevāla maskēšanai. Bērnu skeleta kostīmam ir ļoti jauks piegulums, kas padara to ērtu valkāšanu.


Kļūsti par absolūtām šausmām Helovīna vakarā ar mūsu kostīmu.


PERFEKTS HELOVĪNA KOSTĪMS: sagatavojieties brīnišķīgi šausminošam Helovīna vakaram ar šo Helovīna skeleta kostīmu, kas liks viesiem mēms.


AUGSTAS KVALITĀTES MATERIĀLS: mūsu šausmu Helovīna kostīms ir ideāls kostīms, un tas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla un ir videi draudzīgs.


DAŽĀDI IZMĒRI: mūsu Happy Halloween kostīms ir pieejams divos dažādos izmēros, 116/128 un 134/146, vienmēr dubultā izmērā.


PATIESĪBA UZ DETAĻĀM: ar mūsu Helovīna kostīmu jums ir augstas kvalitātes, detalizēts Helovīna kostīms un tas ir lieliski aprīkots Helovīna ballītei.


DAŽĀDIEM GADĪJIEM: piemērots nebeidzamiem gadījumiem, kā biedēšanai - Helovīna ballītē - karnevālam vai vienkārši, lai kādu mazliet nobiedētu.


Ghost Decoration Animācijas Helovīns

Kapu pieminekļu dekorēšana RIP

XXL lauka pele, animēta

Helovīna laternas LED apgaismojums

animēts spoku varonis, kas lieliski piemērots Helovīnam
Mūsu milzu spoku korpuss ir ideāls Helovīna rotājums jūsu mājām vai skatlogam. Spoks ir animēts, tas pārvietojas uz priekšu un atpakaļ, un tam ir arī skaņas modulis ar brīnišķīgu biedējošu skaņu un mirgojošām acīm.

Dekoratīvs kapa piemineklis kā durvju un sienu apdare Helovīnam
Liels dekoratīvs kapa piemineklis ģeniālai Helovīna dekorēšanai. Mūsu XXL izmēra kapakmeņa izmērs ir aptuveni 60 x 40 cm. RIP uzraksts ir aprīkots ar tumši sarkanu LED apgaismojumu, kas padara kapa akmeni par perfektu Helovīna / šausmu dekorāciju.

Helovīna nūja ar gaismas un skaņas efektiem
Jūs varat izbaudīt ģeniālo Helovīna rakstu, mūsu nūju, divos variantos. Pirmajā variantā acis un spārni ir nodrošināti ar mirgojošām gaismas diodēm, kas vienmēr brīnišķīgi sparīgi mirgo pārmaiņus. Otrajā variantā sikspārnim papildus mirgošanas funkcijai ir lieliska animatroniskā funkcija un tas kustina spārnus un galvu. Animatronic funkcijas absolūtais akcents, protams, ir papildu skaņas modulis, kas rada lielisku biedējošu skaņu, kas aizraus elpu!

Helovīna šausmu dekorēšana
Apskatiet milzīgo Helovīna izvēli mūsu Posten Anker veikalā. Piedāvājam Jums kvalitatīvus – ģeniālus un unikālus dekoratīvus priekšmetus atmosfēriskai Helovīna/rudens dekorēšanai mūsu veikalā. Apskatiet apkārtni un atrodiet lieliskus Helovīna rotājumus savai mājai.


XXL lauka pele, animēta


Helovīna maska Helovīna kostīms maska maska Helovīna ballīte šausmu dzīvnieku maska panda šausmu maska šausmu kostīms bērnu kostīms skelets



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.