FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
22 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Livingpai saliekamais un regulējamais fitnesa batuts

34,12 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
10 gabals
Pieejamais daudzums
7 gabali
Valsts
Ungārija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
holm7238
EAN:
=VLOOKUP(A451,Munka1!D:E,2,FALSE)
Pēdējā aktualizācija
pirms 4 dienām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts


Jautri un efektīvi treniņi Fitnesa batuti ir ne tikai viegls, drošs un kluss sporta inventārs, bet arī nodrošina daudz lielāku jautrību treniņu laikā. Tikai 10 minūšu lēkšana dienā efektīvi sadedzina kalorijas, stiprina asinsriti, kas ir līdzvērtīga 1 stundai skriešanas, 30 minūtēm riteņbraukšanas vai 20 minūtēm peldēšanas. Ērta montāža, atdalīšana un uzglabāšana Salokāmais dizains samazina tā izmēru līdz 1/4, kas padara uzglabāšanu ērtu, savukārt regulējamais rokturis un metāla konstrukcija ir noņemami. Vienkāršais, bet spēcīgais dizains ir izgatavots no viegla materiāla, tāpēc ikviens var to salikt vai izjaukt bez instrumentiem. Plašs lietojumu klāsts, piemēram, lēkšana, atspiešanās, sēdēšana un lielākā daļa stiepšanās vingrinājumu.

Salokāms dizains

Batutu var salocīt divas reizes, un salocītais izmērs ir mazāks par 1/4, tāpēc tas ir ļoti vietas taupošs un viegli novietojams zem gultas, stūrī, skapī.

Rokturis ar regulējamu augstumu Sporta batuts atbalsta 4 līmeņu augstuma regulēšanu. Izmantojot pogu blakus rokturim, varat to pielāgot no 79 cm līdz 106 cm, kas ir ideāls batuts pieaugušajiem un bērniem.

Putu rokturis Rokturis, kas pārklāts ar mīkstām putām, palielina līdzsvaru, neslīdošu un komfortu. Vienkārši izbaudiet lēkšanas prieku.

Galvenās iezīmes:

Slēgta nerūsējošā tērauda atspere Fitnesa batutu var aprīkot ar līdz pat 32 slēgtām tērauda atsperēm, un tam ir drošības trīsstūra dizains, kas padara to drošāku un izturīgāku nekā elastīgās virves vai jostas atsperes.

Drošība Oksfordas spilvens 600D ir izgatavots no skrāpējumiem izturīga Oksfordas materiāla ar PE iekšējo slāni, kas efektīvi aizsargā jūsu kājas un pirkstus no traumām lēkšanas laikā.

Uz batuta ir metāla caurules un gumijas 6 noņemamas metāla caurules, kas ir pārklātas ar gumiju, lai batuts neslīdētu un būtu kluss.

Uzlabots PP lecamaukls: Importētais PP bouncy dēlis nodrošina labāku nodilumizturību un ir ūdensizturīgs. Unikālais materiāls padara lēcienus mīkstākus un efektīvi aizsargā ceļgalu. Kravnesība sasniedz 200 kg.

Piederumi:

Izturīgs lentes piederums Livingpai batutam ir 3 dažādas pretestības joslas, lai uzlabotu jūsu treniņu pieredzi.

Ietver vilkšanas virvi Batuts satur vilkšanas virvi. To var apvienot ar batutu treniņiem, lai padarītu fitnesu vēl efektīvāku.

Ietver somiņu Saliekamais batuts ir aprīkots ar augstas kvalitātes somu, kas ļauj ērti transportēt batutu.

Funkcijas:Maksimālā slodze 200 kg4 līmeņa augstums regulējams putu rokturisSalocīts izmērs mazāks par 1/4 no oriģinālā izmēraIzturīgs Oksfordas spilvensIekšējais aplis ir izgatavots no izturīga ūdensnecaurlaidīga PP paklājaLieljaudas tērauda caurules ar neslīdošu gumijas pamatniIzturīgas pret skrāpējumiem izturīgas tērauda atsperes



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.