FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
21 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

M520X2 Bezvadu viedais durvju zvans 2gab uztvērēji

7,06 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
10 gabals
Pieejamais daudzums
24 gabali
Valsts
Ungārija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
holm7224
EAN:
=VLOOKUP(A128,Munka1!D:E,2,FALSE)
Pēdējā aktualizācija
pirms 3 dienām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

M520 bezvadu durvju zvans ir izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes tehnoloģiju, tostarp modernu bezvadu uztveršanas un skaņas apstrādes tehnoloģiju. Arī zvanā ir 52 dažādas melodijas. Tā ir ideāla izvēle dzīvokļiem, villām, veikaliem, viesnīcām, biroju ēkām, konferenču telpām un citām vietām.
Durvju zvana signāla diapazons var būt līdz 300 metriem, tādēļ, ja jūs meklējat tālsatiksmes bezvadu durvju zvanu, šis modelis var būt lieliska izvēle. Turklāt durvju zvanam ir mirgojoša LED gaisma, četru veidu skaļuma līmeņi un klusuma režīms.

Durvju zvana mini spraudņa uztvērējam ir 58 dažādi zvana signāli, un jūs varat regulēt skaļumu no 0 dB līdz 120 dB. Vienkārši pievienojiet uztvērēju atvērtai kontaktligzdai, un nav nepieciešamas baterijas vai atsevišķa uzstādīšana.
Pateicoties vairāku kombināciju savienošanai pārī, viens raidītājs var kontrolēt vairākus uztvērējus, ļaujot sistēmu paplašināt ar līdz pat diviem raidītājiem un vairākiem uztvērējiem. Katru uztvērēju var ieprogrammēt atsevišķi, tāpēc dažādas pogas var aktivizēt dažādas melodijas. Jūs varat izvēlēties starp klasiskām un sezonālām melodijām, vai arī varat izvēlēties tradicionālo "bing-bong" skaņu.

Durvju zvana pogai ir IP55 ūdens izturība, tāpēc tā lieliski darbojas pat lietainā laikā. Zvans darbojas temperatūrā no -20 ° C līdz 60 ° C, tāpēc to var izmantot jebkurā klimatā. Zvana pogas akumulatoru (CR2032) var nomainīt.
LED indikators durvju zvana uztvērējā iedegas, kad kāds nospiež durvju zvana pogu. Tas ir noderīgi cilvēkiem ar dzirdes traucējumiem un palīdz izvairīties no mazuļu pamošanās miega laikā, it īpaši, ja durvju zvans ir klusuma režīmā.

Stila ligzda
Ūdensizturīgs IP55
Regulējams tilpums 0DB-120DB
Pieejamie zvana signāli 52
Izvēles pievienojumprogrammas Uztvērējs/raiduztvērējs
LED displeji
Paplašināma



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.