FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

MARVIN'S MAGIC PIEDĀVĀ MAGIC SUPER BRIGHT SCRATCH ART: Marvin's Magic ir visu maģisko un noslēpumaino lietu mājvieta. Sākot ar burvju triku klāstu un beidzot ar skrāpējumu mākslas komplektiem, jūs pārsteigs maģijas spēks. Paslēpta zem šī skrāpējumu mākslas komplekta melnā slāņa ir dinamisku, maģisku krāsu pasaule, kas tikai gaida, lai to atklātu - rakstiet, zīmējiet, spēlējiet un atklājiet, mūsu māksla ir lieliski piemērota skolas projektiem, prezentācijām un ziņojumiem.
RAINBOW SCRATCH ART: Izveidojiet savu maģiju mājās, izmantojot šo skrāpējumu mākslas komplektu, kas paredzēts, lai ļautu jūsu iekšējam māksliniekam darboties savvaļā. Izmantojot iekļauto rīku, viegli noskrāpējiet melno slāni un ieleciet hologrāfisko krāsu, neonu, metālisko krāsu un varavīksnes pasaulē. Izveidojiet savus skaistos rakstus un formas, izmantojot košas krāsas, kas sadarbojas ar jums, lai radītu prātam neaptveramu mākslu.
SCRATCH ART PAPER: Šajā Marvin's Magic bērnu skrāpējumu mākslas komplektā ir iekļauti trafareti, ar kuriem jūs varat izsekot un izstiepties, trafareti, kas sniegs jums iedvesmu, kas jums nepieciešama, lai izveidotu maģisku varavīksnes šedevru! Vienkārši paņemiet savu skrāpējamo dēli un skrāpējumu mākslas rīkus un apvienojiet maģiju un mākslu un izveidojiet visu, ko sirds vēlas!
IZVEIDOJIET MĀKSLU NO NULLES: Šis komplekts ir lieliski piemērots jebkuram gadījumam un svētkiem, no kuriem iedvesmojaties. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties radīt Lieldienu skrāpējumu mākslu vai Valentīndienas skrāpējumu mākslu mīļotajam cilvēkam, šis komplekts atdzīvinās jūsu dizainu tādā veidā, kā jūs nekad nedomājāt par iespējamu! Varat arī izveidot skrāpējumu piezīmes cilvēkiem, kurus mīlat, radot atmiņu, kas ilgs mūžīgi! Lai iegūtu īstu varavīksnes efektu, mēģiniet izveidot vienradža skrāpējumu mākslu un ļaujiet krāsām pārveidot jūsu mistisko raksturu jūsu acu priekšā.
MĀKSLINIEKIEM NO 5 GADU VECUMA: šis komplekts ļaus jūsu mazajam māksliniekam izveidot modeļus ar metāliskām, hologrāfiskām, neona un varavīksnes krāsām, kas plūst cauri. Ideāli piemērots lietošanai mājās, brīvdienās vai skolā. Palīdziet mazajam iemīlēt mākslas skaistumu, izmantojot šo maģisko komplektu. Šis komplekts būs ideālas dāvanas dzimšanas dienā meitenēm un zēniem!



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.