FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
16 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Qi 3in1 15W Mag drošs magnētiskās indukcijas lādētājs melns Produkta apraksts + galvenās funkcijas

Galvenās iezīmes: Lādētāja tips: Induktīvais, magnētiskais Materiāls: ABS / PC / cinka sakausējums Krāsa: balta Saderība: iOS un Android Interfeiss: USB-C Mag Drošs Saderīgs: Jā USB-C ieejas strāva: 9V / 3A, 12V / 2.5A Izejas jauda-samrtphone: 15W / 10W / 7.5W / 5W Izejas barošanas pulkstenis: 3W Izejas barošanas austiņas: 5W Iekļauts kabelis: Jā USB-C/USB-C Tehnoloģija: QI Svars: 265g Izmēri 157 mm x 157 mm x 90 mm Komplektā ietilpst: Lādētājs + USB kabelis-100cm sertifikāti: CE, FCC, RoHS
Robusts dizains 3-in-1 lādētājs, kas ir izstrādāts, domājot par ērtībām, un piedāvā virkni funkciju, kas padara dažādu ierīču uzlādi vieglāku nekā jebkad agrāk. Izgatavots no izturīgiem ABS, PC un cinka sakausējuma materiāliem, tas nodrošina ne tikai modernu izskatu, bet arī izturību un izturību. Visa pamatā ir 4 neslīdošas silikona gumijas lentes pamatnē, kas nodrošina stabilitāti visai konstrukcijai uz galda. Lādētājs nav saderīgs ar Galaxy Watch.
Inteliģenta enerģijas pārvaldība Lādētājs ir aprīkots ar pārkaršanas, pārslodzes un īssavienojuma aizsardzības sistēmu, lai aizsargātu pievienotās ierīces no iespējamiem bojājumiem.
Savietojams ar iOS un Android viedtālruņiem, austiņām un pulksteņiem, kas atbalsta QI bezvadu uzlādes standartu. Lādētājs nav saderīgs ar Galaxy Watch. Jūs varat vienlaikus uzlādēt viedtālruni, viedpulksteni un austiņas, novēršot nepieciešamību pēc vairākiem lādētājiem.
Mazs nospiedums Šis lādētājs atbalsta trīs ierīču uzlādi vienlaikus, padarot to ideāli piemērotu lietošanai mājās, birojā vai ceļojumos. To raksturo kompakti izmēri: augstums 140 mm, pamatne 157 mm x 90 mm.
Regulējams uzlādes gredzens 70° pārvietojamais uzlādes gredzens ļauj uzlādes laikā pielāgot tālruņa leņķi, kas var būt īpaši praktiski, lietojot ierīci zvanot vai skatoties filmas. Šis kustību diapazons ļauj lietotājam viegli pielāgot skata leņķi, lai nodrošinātu optimālu lietotāja pieredzi.
Uzlabotas ērtības Ar iespēju vienlaikus uzlādēt trīs ierīces, lādētājs ne tikai nodrošina efektīvu jaudu, bet arī palīdz uzturēt jūsu galdu kārtīgu. Šis praktiskais risinājums novērš nepieciešamību pēc vairākiem lādētājiem, kas bieži noved pie kabeļu jucekļa.
Magnēts Mag Safe magnētiskā funkcija darbojas tikai tieši tālrunī vai korpusā ar iebūvētu magnētisko cilpu, izmantojot Mag Safe.
Ātra uzlāde Lai garantētu optimālu uzlādi, ražotājs iesaka izmantot lādētāju ar minimālo jaudu 30W. Šis jaudas standarts nozīmē efektīvu un ātru uzlādi, nodrošinot lietotājam uzticamību un veiktspēju barošanas procesa laikā. Izmantojot lādētāju ar jaudu 30 W vai vairāk, lietotājs var izbaudīt visu uzlādējamās ierīces potenciālu, samazinot uzlādes laiku un piegādātās enerģijas stabilitāti.

Lādētājs ir CE, FCC un ROHS sertificēts. ROHS sertifikāts - apstiprina, ka produkts atbilst noteiktiem kaitīgo vielu ierobežojumiem. FCC sertificēts - apliecina, ka ierīces elektromagnētiskie traucējumi atbilst Federālās sakaru komisijas apstiprinātajiem ierobežojumiem.
PRODUKTU GALERIJA ___
Biežāk uzdotie jautājumi Kādas ir galvenās priekšrocības, izmantojot lādētāju ar regulējamu gredzenu, lai uzlādētu viedtālruni?
Regulējamais gredzenveida lādētājs piedāvā elastību, lai uzlādes laikā pielāgotu tālruņa leņķi. Tas ļauj lietotājam viegli iegūt optimālu skatu, lietojot ierīci, piemēram, skatoties videoklipus vai rīkojot videokonferences. Regulējamais gredzens nodrošina komfortu un pielāgošanu lietotāja individuālajām vēlmēm.
Kādi ir lādētāja izmēri?
Iekrāvēja izmēri ir 140mm x 157mm x 90mm, padarot to kompaktu un viegli novietojamu dažādās telpās.
Vai lādētājs ir saderīgs ar Galaxy Watches?
Diemžēl šis lādētājs nav saderīgs ar Galaxy Watches.

Viss pa rokai! Apskatiet citus mūsu piedāvājumus un izvēlieties sev nepieciešamos piederumus. Atminēties! Jūs varat atrast vairākus piederumus, piemēram: rūdītu stiklu, turētājus, automašīnu lādētājus, FM raidītājus, kabeļus vai austiņas.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.