FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
21 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

3mk Matt Case produkta apraksts + izceļ

Produkta aktualitātes: Zīmols: 3mk Sērija: Matt Case Produkta tips: Aizsargājošs korpuss Veltīts: Apple iPhone 14 Pro Materiāls: TPU Savietojams ar lēcām līdz: 145 x 68 x 154 mm (garums/platums) Biezums: tikai 1.2mm Pret pirkstu nospiedumiem un krāsas maiņu izturīgs pārklājums Tehnoloģija: Absorbētājs125™ Absorbē triecienu Paceltas malas - aizsargājiet ekrānu un kameru Precīza uzstādīšana Aizsargā pret skrāpējumiem Elastīgs materiāls - viegli montējams un demontējams Iepakots ražotāja oriģinālajā kastē
Augstas kvalitātes Matt Case sērijas korpuss no 3mk ir augstas kvalitātes korpuss, kas lieliski piemērots Apple iPhone 14 Pro . Korpuss ir ārkārtīgi izturīgs un aizsargā mūsu ierīci no netīrumiem un izciļņiem. Augstas kvalitātes materiāli lieliski aizsargās mūsu tālruni no skrāpējumiem. Matt Case no 3mk ir lieliska, matēta aizsardzība gan mūsu tālruņa aizmugurē, gan sānos. Korpusa pārklājums ir izturīgs pret: skrāpējumiem, krāsas izmaiņām, pirkstu nospiedumiem,
Ierīces aizsardzība Slavenā uzņēmuma 3mk aizsargājošais tālruņa korpuss ir lieliski saskaņots ar ierīci. Korpusam ir Absorber125™ tehnoloģija. Pēc 26 pilieniem jaunā tālruņa ar korpusu no 125cm augstuma netika atrasti iespiedumi, plaisas vai skrāpējumi. Tas cieši pieguļ Apple iPhone 14 Pro un pasargā to no bojājumiem. 3mk korpusa struktūra ir izturīga pret plaisāšanu, kas ir īpaši noderīga nevēlamu kritienu laikā.
Elastīgs materiāls Korpuss ir izgatavots no augstākās kvalitātes materiāliem. Viss ir izgatavots no elastīga TPU. Korpusam ir patīkamas pieskāriena malas, kas palielina komfortu lietošanas laikā. Turklāt korpuss ir aprīkots ar smalku aizsargmalu, kas izvirzās virs aizmugurējās kameras un priekšējā ekrāna līmeņa.
Lietošanas ērtums 3mk Matt Case izmantotais elastīgais, matētais materiāls lieliski pielīp pie tālruņa. Tajā izmantotais pārklājums neļauj mūsu viedtālrunim izslīdēt no rokas, kas ietekmē tālruņa ikdienas lietošanas komfortu. Pogas, kas izgatavotas EasyClick formā, t.i. ar ieviestiem vākiem, aizsargā pret netīrumu iekļūšanu iekšpusē un nodrošina komfortu, lietojot ierīci ar uzstādīto korpusu.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.