WELCOME SUMMER
-35%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Nokia Lumia 830
Ātrdarbīgs viedtālrunis ar OneDrive
Pateicoties īpaši ātrajam LTE datu turbo, jūs varat izbaudīt mobilo internetu ar Nokia Lumia 830 pilnīgi jaunā un ārkārtīgi ātrā veidā. Pat visprasīgākās lietotnes vairs nav problēma ar 1.2 GHz procesoru un 1 GB RAM, un jūs piedzīvosit unikālu viedtālruņa pieredzi, kuru vairs nevēlaties palaist garām.
Izmantojot OneDrive 15 GB mākoņkrātuvi, nekas vairs nekad netiek zaudēts. Varat viegli saglabāt visus savus fotoattēlus, dziesmas un dokumentus un piekļūt tiem no jebkuras vietas. Viss jūsu OneDrive konta saturs ir privāts un tiks kopīgots tikai tad, kad to vēlēsities. Tas nozīmē, ka varat kopīgot visu ar draugiem un ģimeni un padarīt to pieejamu ikvienam.
Labākais īsumā
• 1,2 GHz procesors
• 1 GB RAM
• 10MP PureView kamera
• Windows Phone 8.1 operētājsistēma
• Pieejams maināms vāks

Jūsu iecienītākās lietotnes vienmēr ir līdzi
Papildus WhatsApp, Facebook un Skype, daudzas citas ērtas un jautras lietotnes ir gatavas lietošanai jūsu Lumia 830. Pārvariet ilgus gaidīšanas laikus ar jaunajām spēlēm vai izmantojiet mūsu navigāciju Here Drive Plus, lai droši un bez apvedceļiem nokļūtu vēlamajā galamērķī. No fotoattēlu programmām līdz ziņām un laikapstākļiem un fitnesa un uztura programmām — Windows veikals ļauj izvēlēties savu personisko izlasi no vairāk nekā 350 000 programmām, un katru dienu tiek pievienots vēl vairāk.

Office ikvienam
Programma Microsoft Office ir sākotnēji instalēta jūsu Lumia 830, tāpēc varat ātri un ērti rediģēt visus svarīgos Word, Excel vai PowerPoint dokumentus, atrodoties ceļā, un piekļūt tiem jebkurā laikā. Mājās vai birojā varat viegli turpināt strādāt ar klēpjdatoru, datoru vai planšetdatoru. Tā ir tīra elastība. Iegūstiet pilnu Office pieredzi tūlīt.

Attēli, kas iedvesmo
Izmantojot Nokia Lumia 830, jums ir ne tikai pieejamas lieliskas fotoattēlu lietotnes, piemēram, Nokia Creative Studio, bet arī laba aparatūra. 10 megapikseļu PureView kamera ar Zeiss optiku uzņem asus fotoattēlus, kas ļauj iemūžināt dienas skaistākos mirkļus. Lumia piedāvā arī daudz dažādu rediģēšanas programmu, lai padarītu jūsu ierakstus par pieredzi.

Pieredze Windows Phone 8.1
Izmantojot jauno Windows Phone 8.1 versiju, tagad varat izmantot viedtālruni tikpat viegli kā klēpjdatoru vai datoru mājās un ātri apmainīties ar failiem starp visām ierīcēm. Pateicoties skaidrajām dzīvajām flīzēm, jums vienmēr ir pārskats un nekavējoties redzat, kad draugi kaut ko kopīgo. Turklāt jūs varat pielāgot flīzes atbilstoši savam stilam.
Un pats labākais: Izmantojot operētājsistēmu Windows Phone 8.1, jums ir optimāli apstākļi jaunināšanai uz Windows 10.
Bankas pārskaitījums vai pārskaitījums
Piegāde līdz 100 ierīcēm 19,99 € visā Vācijā vai 25,00 € visā Eiropā.
No 500 ierīcēm bezmaksas piegāde / visā Eiropā.
Ierīces tiek piegādātas dažādās krāsās. Lielākā daļa preču tiek izmantotas B-preces (B un C kvalitāte).
Laiku pa laikam ir arī jaunas ierīces, kas nekad iepriekš nav izmantotas (A-stock / ar foliju).
Ierīces tiek piegādātas, ieskaitot akumulatoru un aizmugurējo vāciņu (aizmugurējo vāciņu).
Jaunus ierīču piederumus, komplektā iekļauts uzlādes kabelis, strāvas kontaktdakša un austiņas var iegādāties par papildus samaksu 4€ par ierīci, tas ir neironu jaunums.
Ierīces ar displeja bojājumiem nav iekļautas.
Šis teksts ir standarta teksts, kas attiecas uz visām mūsu reklāmām.
"Ierīces ir ieslēgtas/izslēgtas, un tās ir pārbaudītas attiecībā uz LCD funkcionalitāti. Ierīces tiek piegādātas, ieskaitot akumulatoru un aizmugurējo vāciņu.
Testēta ieslēgšana/izslēgšana nozīmē, ka ierīces tiek pārbaudītas, lai redzētu, vai tās var ieslēgt. Turklāt tiek pārbaudīts LCD.

Fotoattēli Ilustratīvs nav garantijas, ka stāvoklis ir tāds pats, kā redzams fotoattēlos, vai ka tas ir iekļauts saņemtajā ziņā.
Piegādes laiks pēc maksājuma saņemšanas mēs nosūtām preces, jums ārā, piegādes laiks 1-5 dienas, atkarībā no jūsu atrašanās vietas.
Jūs saņemsiet piegādes numuru, jūs varat izsekot paketei internetā.
Mēs piegādājam ar DHL, DPD, GLS, UPS, Hermes un citiem, atkarībā no tā, kāda ir labākā cena.
Testēta ieslēgšana/izslēgšana nozīmē, ka ierīces tiek pārbaudītas, lai redzētu, vai tās var ieslēgt. Turklāt tiek pārbaudīts LCD.
Ja noliktavā ir vienas ierīces krājumi, kas vairs nav pilns skaitlis, jūs saņemat tādas pašas cenu klases ierīces vai 2 ierīces no nākamā cenu diapazona (2=1).
Laiku pa laikam ir ierīces, kurās akumulators vairs nav labākais vai rodas tikai daļēja uzlāde.
Ar vairāk nekā 150 000 ierīcēm tas var notikt.
Ierīces ir ieslēgtas/izslēgtas, un tām ir pārbaudīta LCD funkcionalitāte. Ierīces tiek piegādātas, ieskaitot akumulatoru un aizmugurējo vāciņu.

Baterijas ir palīgmateriāli, pat ražotāji tos tikai ierobežo



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.