FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
15 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Mini korpusa kamera ar HD IPS ekrānu ar 180° rotējošu objektīvu un aizmugurējo klipu

23,50 € /gabals cena bez nodokļa

Ieteicamā mazumtirdzniecības cena: 47,00 €


Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
5 gabals
Pieejamais daudzums
bez ierobežojumiem
Valsts
Ungārija
Produktu grupa
Jauns  
Zīmoli
3M
SKU:
holm7402
Pēdējā aktualizācija
pirms 4 dienām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Kamera ir ārkārtīgi kompakta un viegla melnā krāsā, kas tai piešķir mūžīgu un elegantu izskatu. Tā izmērs ir mini, tāpēc jūs varat to viegli paņemt līdzi, lai kur jūs dotos, lai jūs nekad nepalaistu garām nevienu brīdi.

Mūsu produktam ir 1,54 collu krāsu displejs, kas ļauj viegli orientēties un baudīt ierakstītā satura atskaņošanu. Pateicoties CMOS augstas jutības sensoram, kamera uzņem augstas kvalitātes attēlus un video.

Objektīva diafragmas atvērums ir F / NO: 2.8, redzes lauks 120 grādi un minimālais fokusa attālums ir 50 cm. Tas ļauj uzņemt tālus objektus ar kraukšķīgām un detalizētām detaļām.

Kamera ieraksta videoklipus AVI formātā un izmanto iebūvēto mikrofonu, lai ierakstītu audio augstā kvalitātē. Akumulatora ietilpība ir 1000 mAh, kas ir pietiekams līdz 7 stundām nepārtrauktai video ierakstīšanai.

Video izšķirtspēja piedāvā divas iespējas:

FHD: 1920 * 1080 
HD: 1280 * 720 

Tas pēc noklusējuma atbilst FHD izšķirtspējai, kas nodrošina satriecoši asu un detalizētu video. Fotoattēli tiek uzņemti JPEG formātā un atbalsta vairākas dažādas izšķirtspējas:

3M (2048*1596)
2M (1920*1080)
1M (1280*720)
VGA (640*480)

Iebūvētais skaļrunis ļauj viegli atskaņot ierakstīto audio un video, savukārt iebūvētais litija polimēru augstsprieguma akumulators nodrošina ilgu akumulatora darbības laiku.

Kamerai ir ātrgaitas USB-C savienotājs, kas nodrošina ērtu datu pārsūtīšanu un ātru uzlādi. Varat pievienot ārēju TF karti (līdz 128 GB), lai būtu pietiekami daudz vietas ierakstu glabāšanai (lai iegūtu labākos ierakstīšanas rezultātus, ieteicams izmantot TF karti).

Mēs to iesakām apsardzes darbiniekiem, BKV - máv inspektoriem, policistiem, ugunsdzēsējiem, ekstrēmiem sportistiem, kurjeriem un pastniekiem.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.