WEEKEND SALE
-25%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Mini PC MINIX NEO U9-H (Octa Core, Android 6, 2GB RAM, 16GB, H.265, Du

177,45 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
25 gabali
Valsts
Rumānija
Produktu grupa
Jauns  
Piegādes laiks
5 dienas
SKU:
PNI-MINIXU9A3
EAN:
5949066518256
Pēdējā aktualizācija
Vairāk nekā pirms mēneša

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts


Ideāls attēls - 4K īpaši augsta izšķirtspēja
Ar līdz pat 60 video kadriem sekundē (fps) Neo U9-H nodrošina vienmērīgu, jutīgu un kristālisku attēla kvalitāti. Pievienojiet NEO U9-H 4K televizoram un izbaudiet 4K Ultra HD attēla kvalitāti , līdzīgu realitāti.

Patiesi dzīvi vizuālie materiāli - augsts dinamiskais diapazons (HDR)
NEO U9-H sasniedz jaunus attēla veiktspējas augstumus ar pilnu HDR10 atbalstu. HDR (High Dynamic Range) tehnoloģija paplašina krāsu spektru, parādot spilgti baltu un dziļāku melno krāsu, uzsverot kontrastu, lai radītu dabisku un dinamiskāku skatīšanās pieredzi.

Bagātīga kinematogrāfiskā telpiskā skaņa - Dolby Digital Audio
NEO U9-H ienes jūsu istabā visa teātra skaņu. pa dienām. Pilnībā licencētais Dolby Audio nodrošina nepārspējamu un dinamisku skaņas kvalitāti, kas atdzīvina jūsu prieku.

Modernākās tehnoloģijas
Aprīkots ar jaudīgu Octa Core procesoru, neo U9-H palīdz ātri paveikt darbu, nodrošinot ērtu un atsaucīgu navigāciju un ātras palaišanas lietotnes. Neo U9-H inovatīvais pasīvās dzesēšanas risinājums novērš pārkaršanu, neatkarīgi no tā, cik liela ir slodze, vienlaikus darbojoties absolūtā klusumā.

Krātuve adoptējama
Android Marshmallow 6.0.1 OS ievieš Storage Adoptable; spēja pieņemt ārējos datu nesējus, lai tie darbotos kā iekšēja krātuve, lai jūs varētu paplašināt iekšējo 16 GB eMMC atmiņas vietu NEO U9-H ierīcē, vienkārši pievienojot mikro SD vai ārējo HDD. Vienkārša straumēšana - savienojamība Atvadās no buferizācijas, stostīšanās vai sasalšanas. Pateicoties 802.11ac 2 x 2 MIMO divjoslu Wi-Fi un Gigabit Ethernet tehnoloģijai, Neo U9-H nodrošina ātru straumēšanu uz jūsu iecienītāko saturu.

Izbaudiet ērtības, ko sniedz komandu ievietošana ar balsi, izmantojot iebūvēto mikrofonu, nodrošinot tūlītēju piekļuvi informācijai un saturam.

Balss spēks

Ērta rakstīšana

Pilna tastatūra, kas novietota pazīstamā veidā, nodrošina lielāku tastatūras komfortu ar redzamiem un viegli nospiežamiem taustiņiem



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.