FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
20 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

MotoShield motocikls Vīriešu aizsargi Melns Zaļš M

11,10 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
10 gabals
Pieejamais daudzums
49 gabali
Valsts
Ungārija
Produktu grupa
Jauns  
SKU:
holm7217
EAN:
=VLOOKUP(A547,Munka1!D:E,2,FALSE)
Pēdējā aktualizācija
pirms 3 dienām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Šīs augstas kvalitātes polsterētās aizsargbikses ir īpaši paredzētas slēpošanai, skrituļslidošanai, snovbordam un riteņbraukšanai. Elastīgs 3D polsterēts aizsargaprīkojums nodrošina, ka jūs vienmēr esat drošībā visgrūtākajā reljefā un visātrākajā tempā.
Galvenās iezīmes:

EVA amortizācija uz gūžas un astes kaula aizsarga: Izgatavots no izturīga un triecienizturīga EVA materiāla, amortizācija gūžas un astes kaula zonā nodrošina īpašu aizsardzību lietotājam, samazinot traumu iespējamību.

3D aizsardzība ar amortizāciju: Inovatīva 3D amortizācijas tehnoloģija efektīvi izkliedē trieciena enerģiju, pasargājot jūs no iespējamām traumām un nepatīkamiem izciļņiem.

Kritiena pretestība: Aizsargbikses ir paredzētas, lai efektīvi aizsargātu lietotāju kritienu un kritienu laikā, palielinot drošības un komforta sajūtu, spēlējot ekstrēmus sporta veidus.

Universāla lietotne: lieliski piemērota slēpošanai, skrituļslidošanai, snovbordam un riteņbraukšanai. Polsterētā aizsarglīnija viegli iederas jūsu sporta apģērbā un var būt lielisks papildinājums jūsu aizsarglīdzekļiem.

Komforts un elastība: Izgatavots no viegliem un elpojošiem materiāliem, aizsarglīnija ir izstrādāta tā, lai tā perfekti atbilstu jūsu ķermenim, nodrošinot maksimālu komfortu un kustību brīvību.

Izvēlieties šīs aizsargbikses, ja vēlaties sniegt sev vislabāko aizsardzību, spēlējot savu iecienītāko ekstrēmo sporta veidu!



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.