WELCOME SUMMER
-35%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Atklājiet mūsu spiedienlietā alumīnija kvadrātveida katla izturību un efektivitāti, kam ir karstumizturīga konstrukcija, kas ir lieliski piemērota kulinārijas entuziastiem un komerciālām virtuvēm. Keramikas marmora pārklājums nodrošina nepiedegošu virsmu veselīgai ēdiena gatavošanai bez liekām eļļām.

Mūsu katls ir izstrādāts tā, lai novērstu pārtikas pielipšanu, nodrošinot vieglu tīrīšanu un apkopi. Tas ir izstrādāts tā, lai optimāli saglabātu siltumu, tādējādi nodrošinot energoefektīvu gatavošanas procesu, kas taupa enerģiju, nemazinot veiktspēju.

Katls ir aprīkots ar rūdīta stikla vāku, kas ir komplektā ar ērtu Aroma Knob. Šī novatoriskā funkcija ļauj viegli izdalīt šķidrās garšvielas gatavošanas laikā, nemanāmi uzlabojot garšas un aromātus.

Mūsu katlam ir izturīgs laika pārbaudījums, un tam ir spēcīga, nedeformējoša pamatne, kas padara to par uzticamu izvēli dažādiem gatavošanas uzdevumiem. Tas ir savietojams ar visiem siltuma avotiem, tostarp indukcijas plīts virsmām, un to var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā, lai nodrošinātu papildu ērtības.

Izstrādāts, lai apmierinātu vairumtirdzniecības klientu vajadzības, katls ir 28 x 28 cm izmērā ar 11 cm augstumu, ar ievērojamu 6,5 litru ietilpību, kas ir ideāli piemērots lielu maltīšu efektīvai pagatavošanai.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.