FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Jaunas un retas garas bambusa sakņu nūjiņas 95-110cm(37.4"-43.3")Piemērotas vairākkārtējai lietošanai

no 8,00 € /gabals cena bez nodokļa

Ieteicamā mazumtirdzniecības cena: 25,00 €

Jāvienojas
12,00 € no 1 līdz 10 gabali
10,00 € no 20 līdz 40 gabali
8,00 € no 80 līdz 160 gabali

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
10 gabals
Pieejamais daudzums
500 gabali
Valsts
Ķīna
Produktu grupa
Jauns  
Piegādes laiks
30 dienas
SKU:
BS95-110
Pēdējā aktualizācija
pirms 3 nedēļām

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts

Mēs esam priecīgi iepazīstināt ar unikālu garu bambusa sakņu nūjiņu piedāvājumu, kas ir lieliski piemērots dažādiem radošiem un funkcionāliem lietojumiem. Šīs retās nūjas, kuru garums ir no 95 līdz 110 cm (aptuveni 37,4" līdz 43,3"), ir izgatavotas no dabīgām zelta bambusa saknēm, kas ir četrus gadus vecas. Katra nūja ir atšķirīga pēc formas, piedāvājot individuālu raksturu un šarmu.
Vissvarīgākais ir tas, ka, pērkot un pārdodot jebkuru no maniem produktiem, jūs varat viegli izveidot sava biznesa organisko ciklu un radīt ilgstošu, stabilu un pieaugošu naudas plūsmu, vismaz padarot galaprodukta vērtību 5-10 reizes lielāku.
Galvenās iezīmes:
Materiāls: Izgatavots no dabīgām zelta bambusa saknēm, izturēts, lai nodrošinātu optimālu izturību un izturību.
Mērījumi: Garumi svārstās no 95 līdz 110 cm (37.4" līdz 43.3"), ar diametru no 1.0 līdz 1.6 cm (0.4" līdz 0.64").
Dažādu garumu dēļ cenas ir atšķirīgas. Norādītā cena ir par īsāko izmēru - 1 metru. Ja jums ir nepieciešams iegādāties dažādus garumus, lūdzu, sazinieties ar mani.
Unikāla forma: Katrai nūjai ir unikāla forma, kas papildina tās atšķirīgumu. Neskatoties uz to individualitāti, tie saglabā līdzīgus garumus un diametrus.
Apstrāde un apdare: Nūjas tiek pakļautas apdedzināšanas sildīšanas apstrādei, lai iegūtu pievilcīgu izskatu, ir iztaisnotas ar rokām un ir vaskotas, lai demonstrētu to augstākās klases kvalitāti.
Krāsa: Pieejams jauktos brūnos un dzeltenos toņos.
Daudzpusība: Ideāli piemērots galda piederumu rokturu, Čārlija Čaplina spieķu, pastaigu un pārgājienu nūju, zirgu pātagu, nažu un maku rokturu, zīmuļu izgatavošanas, cauruļu izgatavošanas, burvju nūjiņu, DIY projektu, amatnieku amatniecības, mākslas dizaina, mēbeļu rokturu nomaiņas un citu izstrādājumu izgatavošanai.
Izturība un uzglabāšana: Šīs bambusa sakņu nūjiņas var uzglabāt daudzus gadus, nezaudējot kvalitāti, padarot tās par lielisku ieguldījumu.
Lietojumprogrammas:
Šīs bambusa sakņu nūjiņas ir daudzpusīgas un tās var izmantot daudzās jomās. Neatkarīgi no tā, vai tie ir mākslinieciski dizaini, funkcionāli darbi vai kolekcionējami priekšmeti to retuma un darbietilpīgā savākšanas procesa dēļ, tie kalpo visdažādākajiem mērķiem.
Pasūtījuma un piegādes informācija:
Apstrādes laiks: 4-5 dienas.
Piegādes metode: Aptuveni 2-4 nedēļas vai ilgāk, izmantojot Ķīnas pasta aviopastu, norādot izsekošanas numuru, Ja liels pasūtījums tiek piegādāts ar jūras / vilciena piegādi, ar paredzamo piegādes laiku 5-8 nedēļas.
Krava tiek aprēķināta, pamatojoties uz svaru un apjomu, izmantojot pasta ekspress un gaisa kravu pārvadājumus. Ja tas pārsniedz 20 kilogramus, tas tiks nosūtīts pa jūru vai dzelzceļu. Tas ir pakalpojums no durvīm līdz durvīm ar izsekošanas numuru, kuru jums ir ērti izsekot tiešsaistē jebkurā laikā. Pielāgoti pieprasījumi ir laipni gaidīti.
Paldies, ka izvēlējāties mūsu unikālās bambusa sakņu nūjiņas. Mēs ceram izpildīt jūsu pasūtījumu un atbalstīt jūsu radošos centienus.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.