MAY SALE
-30%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Nokia N8 viedtālrunis (12 MP Carl-Zeiss kamera, ksenona zibspuldze, HDMI ports, savilkšanas tālummaiņa, Ovi kartes) Dažādas krāsas
Nokia N8 ļauj viegli uzturēt savienojumu, izmantojot Facebook un Twitter: adrešu grāmata tieši parāda visu draugu statusu. Jums ir pieejams nevis viens, bet trīs mājas skati, kurus varat konfigurēt individuāli, piemēram, ar mini programmām (logrīkiem). Ar vienkāršu pirksta švīku varat pārslēgties no viena mājas skata uz nākamo. Izmantojot savu Nokia N8, varat ierakstīt un rediģēt videoklipus HD kvalitātē, ievietot mūziku, attēlus, tekstu un pārejas un pēc tam augšupielādēt tos tieši internetā. Uzņemiet izcilus fotoattēlus ar Carl Zeiss lielo 12 megapikseļu sensoru un optiku. Ksenona zibspuldze ļauj uzņemt augstas kvalitātes kadrus pat vājā apgaismojumā.Nokia N8 ir HDMI ports, lai jūs varētu atskaņot fotoattēlus, videoklipus un mūziku saderīgos televizoros, ārējos displejos, projektoros un stereosistēmā. Un tas viss pārsteidzošā digitālā HD izšķirtspējā 1,280 x 720 pikseļi (720p) videoklipiem. Nokia N8 atbalsta arī Dolby Digital Plus. Tātad jūs varat baudīt savus videoklipus savā mājas kinozāles sistēmā Dolby Surround sound.Ar Nokia N8 jūs vienmēr zināt, kurp doties. Jūs vienkārši ieejat galamērķī, un Ovi Maps aizvedīs jūs uz turieni ar balss palīdzību - ar kājām vai automašīnā, vairāk nekā 70 valstīs. Arī bezmaksas: Vispasaules kartes, Lonely Planet un Michelin ceļveži, informācija par pašreizējiem laikapstākļiem un notikumiem tuvumā.Papildu lietotnes jūsu Nokia N8 piedāvā vēl vairāk jautrības un vēl vairāk veidu, kā radoši izpausties. Ovi veikalā ir tūkstošiem lejupielādējamu lietotņu, spēļu un videoklipu. Iespējas ir bezgalīgas. Nokia N8 piedāvā intuitīvu piekļuvi visiem jūsu iecienītākajiem albumiem, tostarp albuma noformējuma parādīšanai. Izbaudiet savu mūzikas kolekciju, atrodoties ceļā - līdz 50 stundām.

"Ierīces ir ieslēgtas/izslēgtas, un tās ir pārbaudītas attiecībā uz LCD funkcionalitāti. Ierīces tiek piegādātas, ieskaitot akumulatoru un aizmugurējo vāciņu.
Testēta ieslēgšana/izslēgšana nozīmē, ka ierīces tiek pārbaudītas, lai redzētu, vai tās var ieslēgt. Turklāt tiek pārbaudīts LCD.
Šis piedāvājums ir paredzēts tikai profesionāliem tālākpārdevējiem.
Tirgotāji ar tirdzniecības licenci vai bez tās.
Wehr vairākas ierīces Pērk nav privātpersona.
Akumulatoriem nav garantijas, jo tās nav jaunas ierīces.
Pārdošana notiek kā īpaša prece bez garantijas vai atgriešanas.
Šis piedāvājums ir paredzēts tikai profesionāliem tālākpārdevējiem. Pārdošana notiek kā īpaša prece bez garantijas vai atgriešanas.
Pārdošana, izslēdzot jebkādu garantiju Bez samazināšanas, konversijas vai izpirkšanas.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.